@pes63 lépe bych to nenapsal. Plně s tebou souhlasím. Event se mi taky líbí. Osobně si nedokážu představit, že bych se honil kvuli úkolům celých 21 dní. Teď už po dokončené úkolové řadě vím, že mám relativně klid a nemusím se bát, že nějaký nestihnu. Každý den se těším, co na mě vyhrkne ta slečna vlevo a vím, že mám celý den čas na splnění. Viděno z jiného pohledu je to dobře, protože takhle už všichni víme, že na úkoly je přehršle času a mnohé stížnosti na to, že se nestihnou jsou tudíž neopodstatněné. Všichni jsme spěchali zbytečně.

Co se týče odměn, jsem rád za to, jak je to nastavené. Mě osobně bylo jedno, kterou budovu postavím, protože u mě mají všechny tři na chlup stejnou kulturu na pole. Nijak mi nevadí, že nepostavím tu největší, stejně na ní není místo...

Místo ní mám mraky kouzel, které můžu ládovat na manufaktury, které díky tomu jedou nonstop a sklady pukaj ve švech

(tak hrozný to neni, ale zboží je víc než obvykle) a přibyly mi i nějaké ty úlomky run, z nichž mám o nějaký ten střípek navíc. S tím jsem se už nějak srovnal. Buďmě rádi, že nemáme kvuli divům všichni stejná města...

Vždyť by to byla nuda.
Proto nijak nebrblám a užívám si novinku, která (jak věřím a doufám) je jakousi sondou a vývojáři se z chyb poučí, dostanou nové náměty, nápady a další event zcela určitě bude na lepší úrovni.
Takže buďte veselí a berte to z té lepší stránky, protože kdyby eventu nebylo, bylo by to jistě horší. A hra je tu přece od toho, abychom si odpočinuli a ne proto, abychom se stresovali ještě doma po práci.