Tak pro mne momentálně akce skončila.
Po předešlých ůkolech "
vyrob 870 zboží" - který jsem plnila celý den - a "Proveď výzkum jedné technologie + shromářdi 64 000" (zrovna asi tak hodinu před tím než mi tento úkol vyskočil jsem dokončila výzkum ....) u kterého jsem vyplácala skoro celé své vojsko a docela dost potřebného zboží, na mě dnes ráno čeká neuvěřitelný úkol "Vyrob pořádné množství jednoho určitého typu ...... zboží : 1400 + utrať 8 vědomostních bodů"
Nemám šanci vyrobit tolik zboží ani kdybych používala kouzlo "magická výroba"
Tímto tedy pro mě akce končí a nemá smysl se jí dál zabývat.
Netuším jestli si tvůrci akcí uvědomují že to múže hrát i nějaký začátečník, ale očividně ne.
Takže je to přesně jako u všech on-line her co jsem zkoušela. Kdo to hraje déle, má všechno a ještě u toho nudou zívá a kdo začal ten nebude mít nic minimálně půl roku, což je strašně motivující pro další hraní.
Určitě se najde spousta lidí kteří řeknou že budou další akce a že budou lehčí a že mám vydržet atd, protže se to zlepší. Njn, právě tito hráči plní ůkoly s prstem v nose a nudí je, zatím co například pro mne, je odměna v podobě čehokoliv co mi dá v jedné jediné budově jak lidi tak kulturu + mince/zboží/nářadí doslova požehnání.
No nic nebudu vás tady zatěžovat svými problémy.
Ale čekala jsem že vydržím déle