Já vidím tento event následovně:
Úkolová řada:
+ nebyl problém zvládnout všechny úkoly v rámci běžného chodu města, bez zvláštního plánování.
- poslední úkol na relikvie v mimo turnajovém čase. Ale vědělo se o tom dopředu, takže šlo zvládnout, pokud jsem chtěl 49VB z ruského kola
Golem:
+ mám devět artefaktů už během eventu, i když přiznávám, že se mi párkrát vrátily svitky a včera jsem poctivě sbíral svitky v okolí města
- nezajímavá budova, která na konci výzkumu nic nepřináší. Možná kdyby šla teleportovat, tak bych ji postavil mezi kapitolami na produkci mágů..
Odměny z truhel:
+ padaly celkem často VB, což oceňuji a celkem dost i denní odměny, které jsem točil, když se mi nějaká budova líbila (třeba někdy postavím)
- velké zklamání ze snížení hodnot denní odměny např. produkce jednotek - minule pluk = 25x oddíl, nyní prapor = 10x oddíl tzn. velmi výrazné snížení počtu. Dalším příkladem budiž prastará vědomost, kdy začínala na 30VB, minule 20VB, nyní jen 10VB, to je fakt slaboučké, zvlášť když byla ve velkých truhlách jako běžná odměna (minule ale 30VB). Myslím, že denní odměna by měla mít jistou exkluzivitu..
Opakuji, je to jen můj pohled a nemusí s ním nikdo další souhlasit, ale myslím, že event byl jednoduchý, z hlediska budov do města neatraktivní.
Přínosem byl snad jen zisk VB, které se na konci výzkumu dají dobře využít na vylepšení divů..