Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stačí při přihlašování zaškrtnout políčko "přihlásit trvale" (či tak nějak), které je pod okénkem, kam píšeš přihlašovací jméno.@Melindra,
A nevíte náhodou někdo, co bych měla udělat, abych se nemusela pokaždé znovu přihlašovat do fóra. Měla jsem to tak nastavené, ale měla jsem nějaký problém a teď to po mě chce pokaždé přihlášení. Docela mě to otravuje. Děkuji za případnou radu.
Tentýž problém jsem měl asi pred týdnem. Používal jsem, Operu, Firefox a o Google Chromu nemluvě. A pořád dokola nějaký problem. Před týdnem jsem se nechal nalákat na no Edge a ejhle, vše běží bez problémů na jedničku.Tedy ona by to byla pohodovka, kdyby se mi to pořád nezasekávalo. Taky vám to soustavně hází "požadavek nemohl být splněn", nebo je to jenom na mém přijímači?
Máš pravdu. Budova Golema se mě líbí a je i užitečná na rozdíl od pojízdné knihovny v Dobrodružství, kde vynaložená námaha a organizace pro splnění úkolů nemá adekvátní odměnu.Letošní event chválím hlavně díky změně systému, že nejsou na klikání truhličky, ale mapa. Je to změna a není to stereotypní. Co se týká odměn, tak u mě vyhrávají vojáci. Tento event, jedu v klidu a za ničím se nehoním, dá se stihnout a úkoly jsou tak jednoduché, že je zvládne každý. Vidím jako pozitivum, že se dá hlavní odměna snadno získat, takže nižší hráči s tím by neměli mít problém a budova pro ně může být do určité doby užitečná, než přijde další událost.![]()
já nevím, jak vy, ale já jsem se v neděli ráno přihlásil do hry, dostal připsané odměny za turnaj a tím jsem úkol splnil. Pohodička- poslední úkol na relikvie v mimo turnajovém čase. Ale vědělo se o tom dopředu, takže šlo zvládnout, pokud jsem chtěl 49VB z ruského kola
Existují i urychlovače. Použil jsem jich cca 200 hodin. A stejně jich ještě hodně na průzkum použiju, protože stojím před bednou do nové kapitoly a nemám dost prozkoumaných provincií.Tak mě nakonec zastavil úkol na boj, kde provincie nemám, a turnaj neběží. Takže klasika, a průzkum jsem akorát započal.