Dorazil už někdo k tomu úkolu, kde je jen vylepšit budovu na lvl 14+?
I já jsem na tom špatně, nejsem schopna nic vylepšit na LVL 14, takže pro mne bude vše hratelné jen do bodu 37, pokud nebude na výběr i druhá možnost, mohu vylepšit jen na LVL 7, a to obytné budovy, dál se nedostanu. Takže pokud s tím INNO nic neudělá, je to diskriminace pro nás malé hráče, jsem v Pokroku II.neni to totiz zadny oficialni seznam ukolu, pouze ty, co byly na bete a muzou se lisit... nikdy v zadnem eventu nebyla moznost jen postavit na uroven 14+,vzdy byla s vyberem dalsi moznosti... jedina diskriminace vždy byla s "vyres strety", a to u lidi, kteri byli ve vilach a nize a vyjednavani po nich uz chtelo suroviny az z kapitoly orku...
...stačí to co jsem psal v 11:32@chirazka - ja bych cekal vyresit vsechny strety (taky mam jednu takovou pripravenou ;-) )
Děkujeme za zpětnou vazbu! Jsme si plně vědomi toho, že chybějící alternativa u úkolů "Vylepši budovu na úroveň 14 a výše" není úplně optimální a pro začínající hráče se může stát nepříjemnou překážkou. V příštích událostech se tedy budeme snažit o to, abychom se podobným situacím vyhnuli!tak to je skvělý no což o mě nejde, hold si chvíli počkám, ale co mají dělat prckové, kteří nemají možnost si vylepšit budovu na lvl 14? trochu nedomyšlené se mi zdá