• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Diskuze Festival Woodelvenstock

DeletedUser3281

Guest
Tohle je ale od zimního eventu známé, proto já i další na set kašleme, i když jsme ho získali mnohdy skoro celý (teď tedy ne, ale minulý mám celý i když jsem ho nechtěl myslím). Prostě bohužel set se nevyplácí, stále to jediné co lze získat z eventu je vlastní set seskládaný z individuálních budov, dle toho zda chcete lidi, kulturu nebo obojí. Od doby kdy jsem dál taky dle many, semínek...

Lovec Krys

Legenda
Já se celkem divím, že někdo po setech stále ještě jde. Dle mého budova (nebo budovy), která mi dává něco, co nechci, mi logicky bude dávat příliš málo toho, co chci. A sety dávají příliš mnoho věcí, než aby se vyplatili někomu, kdo chce jenom něco. A dle mě jakákoliv kulturní budova, která dává suroviny (je potřeba si uvědomit, že se jedná o nebonusové a tedy směšné množství), dává málo ostatních věcí. Možná se najdou i lidé, kterým bonusy setových budov vyhovovat budou, ale moc jich dle mě nebude.

ElfNostradamus

Veterán
...u mne poslední set stojí zatím celý...1. se vešel 2.nebyl tak velký jako ty předešlé 3. dává dost semínek i many i trošičku všeho ostatního 4. i na Titaniku se hrálo do poslední chvíle :) = na Betě startuje dobrodružství, tak nevím jestli nebude třeba něco/set :)/ redukovat kvůli místu :) GL

DeletedUser4317

Guest
Tohle je ale od zimního eventu známé, proto já i další na set kašleme, i když jsme ho získali mnohdy skoro celý (teď tedy ne, ale minulý mám celý i když jsem ho nechtěl myslím). Prostě bohužel set se nevyplácí, stále to jediné co lze získat z eventu je vlastní set seskládaný z individuálních budov, dle toho zda chcete lidi, kulturu nebo obojí. Od doby kdy jsem dál taky dle many, semínek...
Rozumím, ten zimní mě vůbec nezaujal, tak jsem se o něj ani nesnažil. Zato tenhle mě mile překvapil rozumným množstvím many (samozřejmě v plném bonusu), tak jsem tu nefunkčnost odhalil až, když jsem sehnal tento komplet.

DeletedUser5606

Guest
Nevim, jestli j eto tady jeste zive, ale mam problem. Tanecni plocha, ktera produkuje drahokamz mi je nikam neuklada. Prsote n ato kliknu a seberu to, ale nikde se mi to nezobrazi, ze to mam. Pocet zbozi porad 0. Kde je chyba? Vyzkoumane to mam, ale postavene teda ne.

DeletedUser2988

Guest
Co nemas postavene? Nejak to z toho, jak to je napsane, nejde poznat.

Naposledy upraveno moderátorem:

Silversnake

Mistr slova
@Almata, take jsem to nepochopil....Taneční plocha je odměna z Eventu...nelze ji tedy vyzkoumat...pokud ji (nebo i jiné budovy) máš v okně Shromaždiště, tak ji musíš vzít a umístit na plochu...za 10sec se budova postaví a pak může po vyhrazeném čase a buď věčně, nebo omezenou dobu "něco" produkovat

DeletedUser3281

Guest
Ve městě má postavenou taneční plochu, klikne na ní, dá mu to v bublině nějaké něco, asi drahokamy, jenže ty se mu nezobrazí ve skladu.

- tak to chápu já a tu plochu tam postavenou má. Vyzkoumanou má výrobu toho drahokamu a nemá tu manufakturu postavenou (viz jeho město na A.)

Silversnake

Mistr slova
@ExplorerFfff, už jsem se na něj taky podíval, domnívám se, že chyba je v tom že ji musí mít přilepenou na VIP salonek (je to setová budova), ne na Akrobticke podium, to mu bude dávat jen kladivka, jinak má ocel, svitky, takže mu nejspíš bude dávat prach, bohužel z praxe neřeknu více, z osobních důvodů nemám setové budovy (nepreferuji je), takže víc informací asi nepodám....

DeletedUser3281

Guest
Jo, je to možné, nedíval jsem se na to co to dává jako první, pokud to dává jen kladiva jako první tak pak je to přesně tímto :)

luterina

Veterán
Taneční plocha produkuje magické zboží, t.j. buď elixír, kouzelný prach a nebo drahokamy, měla by ho produkovat i pokud stojí samostatně napojená cestu, která vede až k hlavnímu sídlu..., pokud tedy za nějaký čas tato budova zboží vyprodukuje a sklidí se, měl by se i tento její vyprodukovaný obnos do skladiště přičíst, jestli spíše nebude problém v tom, že ještě nemá žádnou? postavenou manufakturu na magické zboží, nemůžu se teď do Almata města podívat, jinak nevím kde je chyba, potom už se jedině obrátit na herní podporu.

Naposledy upraveno:

DeletedUser5606

Guest
Dekuji vsem za napady v cem muze byt chyba. Manufakturu na kouzelny pach mam postavenou. Tanecni plocha drahokamy pavidelne produkuje. Ted je pripraveny ke sklizni 108kusu, ale kdyz to odkliknu, tak se to nikam nepripise.