Nejsem telefonní maniak s očima neustále přilepenýma na mobil, takže ho nikdy na mobilu nepoužiju. Na PC, kde bych se někdy podíval, to po mně při pokusu o přístup vyžaduje spoustu údajů, registrací, potvrzení a já prostě nemám zájem, aby nějaká platforma tohoto typu prodávala o mně údaje bůhví kam a komu. Takže jestli to tam je coby omalovánka nebo podstatný text je mi nakonec jedno, protože tam nikdy nedojdu. Právě totiž tu registraci se všemi těmi daty narození apod. co vyžadují tam prostě neudělám.Když jsem poprvé zapnul Discord, tak jsem měl naprosto stejné pocity jako mnozí z vás. Přišel mi strašně nepřehledný a chaotický, ani za mák jsem nevěřil tomu, že dokážeme naše fórum přesunout na Discord.
Nicméně teď zpětně jsem za tuto změnu neskutečně rád. Pokud to vezmu z pohledu hráče, tak Discord je mnohem přívětivější a praktičtější (v angličtině bych použil termín more user-friendly) než fórum. Nedokážu si třeba představit, že bych fórum aktivně používal na mobilu, nicméně v případě Discordu je naopak radost, když můžu diskutovat s ostatními hráči pohodlně na svém telefonu/tabletu. Navíc se tam tvoří perfektní komunita, celkově tam k sobě máme mnohem bližší a osobnější přístup než tady na fóru.
Pokud jste tedy stále přesvědčeni o tom, že Discord nechcete používat... zaregistrujte se prosím a zkuste ho 2-3 týdny používat. Uvidíte, že všechno je strašně intuitivní a přehledné. Věřím, že nakonec najdete zalíbení v Discordu jako já. A to říkám z pohledu hráče, nikoliv z pohledu člena Elvenar týmu, u kterého se automaticky předpokládá, že bude Discord prosazovat za každou cenu. Discord je opravdu šikovná věc, jenom je potřeba se s ním naučit pracovat.
Zrovna tohle není problém - vždycky můžeš lhát. Tohle není banka, co si ty údaje může ověřit.Právě totiž tu registraci se všemi těmi daty narození apod. co vyžadují tam prostě neudělám.
Zadat email pro ověření, přistupovat z telefonu a dát tak telefonní číslo a případně spoustu dalších údajů, které to bude chtít, jako přístup k souborům, kontaktům apod. Asi si opravdu nejsi vědom toho, co všechno se takto dá sebrat a zneužít. Děkuji, ne.Zrovna tohle není problém - vždycky můžeš lhát. Tohle není banka, co si ty údaje může ověřit.
Dovolujeme si proti tomu výroku důrazně ohradit, protože se v žádném případě nezakládá na pravdě. Po nikom registraci na Discordu nevyžadujeme, navíc rozhodně neplatí, že pro hraní Elvenaru je nutná registrace na Discordu.Takze vynucovat si hrani hry registraci na dalsi socce obzvlat pokud ji spravuje treti strana je spatne.
Máte pravdu, je to nepřehledné a pro starší uživatele, kteří neovládají Angličtinu, tak hodně omezené. Překlad do češtiny nemožnýbyl jsem se tam podívat, taky se mi to nelíbí.
Proti tomuto se pro změnu ohrazuji já. Zrušilo se staré fórum, které bylo v českém prostředí. A když se chci dozvědět něco nového, nebo nahlásit chybu, jsem nucen se do Discord nově registrovat, jinak se nic nedovíte a vlastně ani na chyby nebudou moci tvůrci hry reagovat rychle. Viz poslední zkušenost na Betě v právě probíhajícím DS.Dovolujeme si proti tomu výroku důrazně ohradit, protože se v žádném případě nezakládá na pravdě. Po nikom registraci na Discordu nevyžadujeme, navíc rozhodně neplatí, že pro hraní Elvenaru je nutná registrace na Discordu.
Pokud vám vadí, k jakým informacím má Discord přístup po instalaci mobilní aplikace, tak není nic jednoduššího, než používat jeho prohlížečovou verzi (tj. stejně jako prohlížečovou verzi Elvenaru), pak nic instalovat nemusíte.
musíš si tam v kanálech nastavit český discordPřeklad do češtiny nemožný