ich1
Kolemjdoucí
Zdravím, noooo... tak na Discord jsem se sice už v době rozbřesku Elvenaru na Discordu zalogoval, ale s odstupem času si kladu otázku k čemu...vlastně tam ani nechodím, za mne je nepřehledný a protože mě nebaví četovat tak pro mne prakticky nevyužitelný. Ztrácet čas hledáním jakékoliv sebelepší informace zkušených hráčů na to není čas. A když už by se nějaký čas našel tak mi vadí, ale fakt hodně vadí!, se pokaždé přihlašovat a v horším případě i opakovaně potvrzovat přes mail že nejsem automat nebo co hůř, dočíst se, že nemám oprávnění nebo mě blokne antivir. A i když patřím do kategorie -25 a ne do 25+ tak Discord není pro mě.
Škoda fóra , rád jsem sem chodil, rád jsem tu nasával atmosféru a zkušenosti Vás zkušených hráčů, sám jsem nepsal, tolik zkušeností s hrou zas nemám abych se o ně mohl dělit a psát blbiny jen proto že něco napíšu mi přišlo dost hloupé.
Tedy pokud fórum skutečně zhasne tak se loučím a děkuji všem, že jsem tu s Vámi chvilku mohl být a nasávat Vaše rady .
Škoda fóra , rád jsem sem chodil, rád jsem tu nasával atmosféru a zkušenosti Vás zkušených hráčů, sám jsem nepsal, tolik zkušeností s hrou zas nemám abych se o ně mohl dělit a psát blbiny jen proto že něco napíšu mi přišlo dost hloupé.
Tedy pokud fórum skutečně zhasne tak se loučím a děkuji všem, že jsem tu s Vámi chvilku mohl být a nasávat Vaše rady .