Ale dá: Hezké baráčky z prvních třech míst!
no ty baráčky nic moc, ale co je dobré a vždy potěší je to, že mi vychází z mapy vždy ty odměny na dovylepšení budov z předešlých událostí, co se mi získat nepodařily
@klapa my jeli na pohodu dobrovolně a překvapivě na pěkné 9. místo, takže vám gratuluji, dokážu si představit, že s naplánováním výroby je to mnohem větší zábava když se to do Jámy potom jen sype a napětí či očekávání z umístění roste, každopádně DS je, pokud se všichni zapojí, zajímavá celospolečenská aktivita a stojí za to, si jí vyzkoušet, hlavně i to, jestli jsme schopni a umíme si vše dobře připravit a vše dobře promyslet, ono toho v přípravě není málo co je třeba našetřit a vyrobit a chce to už přeci jenom lepší znalost hry a o správné organizaci ani nemluvě
@OldMaGorr ono to házení jen po třech druzích odznaků mi přijde taky málo, klidně bych si dokázala představit úplně jiný rozvrh Jámy, kde by se daly házet, jak píšeš, od všech druhů odznaky rovnou jedno plné kolo - tedy mít možnost tam to házení nějak urychlit, a dále třeba mít hned na očích postup alespoň prvních deseti společenství nebo celkové množství vhozených odznaků každého člena v jeho spolku, také třeba každých 5 kol odznaků vždy nějakou další odměnu atd., určitě by něčím tu Jámu oživit stálo za to...
edit: dala jsem možnost psát "DS - Jáma a její vylepšení" do sekce
Nápady a návrhy, prosím pokud nějaké máte, určitě se přidejte