Samozřejmě, že je to změna a pro většinu nepříjemná. Nejsem nadšená. Chtěla bych zůstat na fóru a nebo alespoň při nejmenším zachovat fórum jako archiv bez možnosti vkládat nové příspěvky, jak tu již bylo zmíněno. Je mi to tu sympatičtější, je to tu přehlednější a je tu uloženo nepřeberné množství cenných informací. Za mě je fórum takový malý poklad. Ale naši milí MF s tím nic neudělají a ani my, pokud je to rozhodnutí Inna, které řeklo "hawk". Vůbec se mi to nelíbí, ale pokud fórum zruší, co zbude jiného, než se buď zabejčit a přijíto info a komunitu, nebo čerpat informace od zkušenějších hráčů na Discordu? Nic. Žádná jiná varianta není, pokud si nevystačím s wiki. Ta je sice supr, ale zkušenosti hráčů zkrátka ani wiki nenahradí. I proto doufám, že co nejvíc veteránů překoná počáteční nechuť (naprosto ji chápu, taktéž ji mám) a přejde na Discord a nadále bude své cenné zkušenosti předávat dál. Moderátoři se tam opravdu snaží vytvořit strukturu velmi podobnou fóru. Aspoň že tak! Za to jim patří dík. Myslím, že ani mnoho z nich není změnou nadšených, ale co mohou dělat. Dělají vlastně nejvíc, co mohou. Snaží se z Discordu udělat co nejpříjemnější prostředí, které nám bude připomínat tohle tady.
Opravdu nejsem zastánce Discordu a asi dlouho nebudu. Ale MF patří velký dík za to, jak se to chopili, když už si to Inno vymohlo. Fakt nejásám, ale co už, pokud nechci přijít o supr komunitu a zkušenosti.