@Ludi na to máš právo ,nesouhlasit
asi budeš jedna z mála a už jen z těch důvodů co popsal
@Emhyr var Emreis II v tom rozhovoru
Změna by byla pouze ku prospěchu věci a proč dávat těm vychytrálkům ještě víc než teď ..to by se mě osobně příčilo
Jsem zásdně proti navyšování odměn,když už .. tak to jak je to teď je menší zlo a tak ať to raději zůstane tak jak to je ..beze změn..
DS je dobrá myšlenka to určitě! ..soupeření klanů se mi zamlouvá a nejsem sám ,ale je to v tomto formátu nespravedlivě udělané ..,ale pokud by se DS oddělilo od aktuálních měst tak by to získalo šmrnc ať už by s tím naložili tvůrci jakkoli ..bylo by to spravedlivé a byla by to velice pozitivní změna ..prostě věc ke zpestření hry což novinky bejvaj a nikdy není každý spokojený a hledá chyby i tam kde nejsou a klany by měli tu správnou šanci mezi sebou soupeřit.
Taky někdo může namítat,že proč si ostatní klany taky třeba neudělaj město které by sloužilo jen na DS ,ale to by ty klany zavřeli dveře nějakému aktivnímu hráči který by třeba dobře zapad do party ..I kdyby nebylo to DS pouze oddělené a přišlo by úplně nové DS na základě právě oddělení aktuálního města od něj tak by to bylo prostě super a přínosné. To je můj názor