Grafika polárního medvěda s těmi koly mi silně připomíná fantasy film Zlatý kompas, škoda, že zrovna toho nepostavím. Je to viditelně verze Časového skoku pro nižší kapitoly a já už jsem u konstruktů, takže si spíš počkám na ten div, nemusí se krmit.
Hnědý medvěd je must-have a když se mi podaří získat dost artefaktů na 2 na max, tak výhledově uvažuji i o pandě.
Neplánuji kvůli události přistavovat a vylepšovat žádné manufaktury ani dílny, populace není zadarmo a mám s ní jiné plány. Leda, že by se z toho stal standard pro další události, to by se pak vyplatilo to kouzlo na teleport do inventáře, i když bych si kvůli tomu musela držet dost volné populace pro vrácení do města.
Doplním, že požadavek na úroveň základních manufaktur je od designérů pěkná podpásovka. Od zavedení živoucího zboží nás ujišťovali, že sníží množství základního zboží na výzkum, takže můžeme zbourat T1 manufaktury a místo nich postavit T4. A teď najednou chtějí x produkcí v základních manu na poslední vylepšovací úrovni. Je to nefér, kdyby alespoň povolili započítávat i T2 manufaktury, už by se to plnilo snáz a nemuseli bychom se cítit jako blbci, když jsme je nedávno pracně bourali a teď je máme zase pracně vylevelovat.
PS. Glisal - půl kůň - s parohy, srnčím zakrslým ocáskem a puntíky na zadku jako daněk. O tom mě nikdo nepřesvědčí.
https://cz.wiki.elvenar.com/images/...Banner.png/750px-Autumn_Event_2017_Banner.png