Taky mám na betě chatu na lv 10 (může být štěstím, strategií anebo kombinací obojího).
Chatka tentokrát má méně lepších bonusů, což zvyšuje šanci, že bude dostatečně dobrá na postavení (když se hráči hodí 3(nebo 4) ze 4 bonusů, tak ji spíše postaví, než když se mu hodí 3 bonusy z 10.
Některá města budou mít s některými úkoly problémy (některé už byly upraveny v rámci bety, ale asi ne všechny). Poslední den je jako úkol bonbónek ve znění (pokud nedojde ke změně oproti betě):
"Vyřeš 10 střetů (mapa/věž) + Získej 5 kouzel"
Opravdu ideální úkol na poslední den.
Vypadá to, že odměn (denních i vedlejších) je opět méně a jsou opět (většinově) méně hodnotné.
Jediné + jsou denní odměny z minulých eventů. K čemu je denní odměna 2x1 s lepší kulturou na pole než odměna 5x3, když jich získáte 5* a v součtu stejně budete mít méně kultury než z té 5x3?
* - teď plácám z hlavy, nedělal jsem si záznamy, kolik denních odměn jsem vlastně získal, ale rozhodně jsou pryč doby, kdy šlo získat 16 Žhavých jezírek a zajistit si tak z jednoho eventu produkci many na 2 kapitoly dopředu (v eventu je jen 1 manová budova 2x2).
@prchlik Na druhou plně rozvinutou budovu můžeš zapomenout. Kombinací strategie a štěstí se můžeš dostat tak k 1 a 1, možná 2 artefaktům(a to už to přeháním). Samozřejmě, pokud se nechystáš otevřít hodně hlubokou peněženku, pak na štěstí ani strategii nezáleží.