Vylepšovať divy na full - ano alebo ne ? Často to čitavam a nazory sa ruznia.
Ja rozhodne levliť divy na full budem z jedneho jednoducheho duvodu.Ti čo hraju Elvenar dlhšie vedia , že divy sa dvihli levlamy viš. INNO ich navyšoval .
Ak sa nemylim , Svatostanek mal kedysi 25 levlov teraz ma 30 a takto sa poposuvali všetky aktualne divy tej doby keď INNO navyšil levly divov .Nazory hračov , že sa to hodne predražuje ....Tak je to pravda , ale na druhej strane poznám hráčov ktorý maju skoro všetky divy na full a mastia turnaj s každotyždenou vyrovnanosťou 10 000 bodov v turnaji a vice. A až raz dojde opeť k posunu levlov divov smerom hore , myslim že budu vo vyhode oproti hračom, ktory prestali fullovať divy. Dohodia si 5 levlov (ak INNO to dvihne zasa o 5 levlov ako kdysi a ne o vic alebo miň ) a budu zasa na full .Takychto 5 levlov može vyjsť na jednom dive aj 11 000 VB (ale to bude určite viac , je to len moj skromny odhad) . Ti ktory tak nerobia budu dvihať o 10 levlov (hrači ktory sa zastavili na 30 levly a full level divu je 35 - priklad ), čo sa im poriadne pretiahne, než to nahaďžu.S pribudujucimi kapitolamy si myslim , že k zvyšeniu levlov na divoch pride už v blizkej dobe. Ale trebars sa možem myliť , ale radšej s tymto budem počitať.Ak k tomu dojde som zvedavy , či aj potom budu hovoriť ža mať levly na full je moc drahe a už nedvihu div ani o jeden level a ostanu zamrznuty na levloch ,ako to maju teď.
Preto sa mi pačia nazory Ludi alebo Gorglina - radšej full levly a ubrať na turnaji na 8 K bodov , ako mať rozostavane divy ne na full.
P.S. ten posun v tych dobach bol na každom dive myslim , že o 5 levlov hore, ak ne , Dinosaury Elvenaru ma určite opravia