• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
já třeba mám aktuálně ve městě (jestli dobře počítám) 14 4x4 rozvinutelných budov a 4 3x3 medvědy k tomu. To už může být pěkných až 260 políček v případě největší nouze...
 

voyager-1

Velmistr písma
ted by se dal využít při eventech popelavej fenix, mě ale zbyly jen dva artefakty. Musí být na lvl 10 aby dával měnu. že?
 
Naposledy upraveno:

Serza7

Učedník
1% by mělo davat jednu měnu za ukol a čim lepši je popelavej fenix tim dřiv ti to skoči na 2 (ve vysledku je tahle vlasnost fenixe dle mě momentakně podhodnocena).
 

iDavis

Legenda
V tejto chvíli naplánovaný termín udalosti Elvarianské hry nájdete uvedený v prehľade.

Zároveň, v rámci videa k udalosti som tentokrát po prvý raz prešiel na nový formát, v ktorom namiesto doterajších gameplay-ov k udalostiam, predstavujem najzaujímavejšie denné ceny, na základe výpočtov a usporiadaní na novom portáli. Video je zatiaľ dostupné iba v angličtine - mám záujem vytvoriť aj slovenské titulky, avšak zrejme budú dostupné až s oneskorením, podľa mojich časových možností.


Všetky úlohy k nadchádzajúcej udalosti Elvarianské hry sú teraz rozpísané v prehľade.
 

iDavis

Legenda
Podzimní zvířetník 2021

EL-akcia-september-2021-banner.png

Predpokladaný termín: čoskoro

Všetky nové budovy z tejto udalosti sú zverejnené na portáli, pripravený priestor na denné odmeny je tu.

Novinkou tejto udalosti je tzv. funkcia Royal Pass. Hlavné odmeny sú zobrazené v novom okne, pričom okrem získavania klasických hlavných odmien, môžeme získavať aj odmeny Royal Pass, ktorý je možné kedykoľvek behom udalosti aktivovať za 1500 diamantov.

EL-akcia-september-2021-royal-pass.png

Podobne ako v predchádzajúcich udalostiach, prichádzajú aj ligy s nasledovnými odmenami:

EL-akcia-september-2021-ligy.png

Budovy z ligových odmien:

Bronzová:
Strieborná:
Zlatá:
Prehľad udalosti bude čoskoro dostupný tu.
 

Marian24

Znalec fóra
Diiiik, už som netrpezlivo čakal na event medvedej budovy mam tento event moc rad .Ide pre mňa o najkrajšiu medvediu budovu ale bohužial je strašne slabučkaaaaa , čo je obrovska škoda , bohužial ...... Časy hnedeho medveďa asi už nikdy nebudu.......
 

OldMaGorr

Mistr slova
@Marian24 Ta budova je v běžném provozu asi opravdu slabá, ale zajímavá může být při Dobrodružství společenství když na 10 stupni dává po 3 dny po nakrmení navíc 3 ty opary.
Gives additional Vision Vapor for every completed crafting recipe while the effect is active.

Tím by najednou "tajuplný zbytek" byl ne za 9 oparů, ale za 6 a to už by bylo zatraceně znát. Takže rozvinout a schovat teleportem do skladu a stavět jen na dobu DS.
 

pavelb

Učedník
na betě mi přišel do akademie recept na výměnu dvou nových pandích artefaktů za 1 artefakt starých medvědů ;)
 

Hexik

Znalec fóra
ano na to jsem take myslela pri ds ale jak moc efektni to bude v beznem hrani kdyz clovek vyrabi podle toho co mu chodi a jak mam vedet kolik za 3 dny vyrobim napad neni spatny jen setri knizkama mohli dat klidne 3 jako mesicniho

pro me kdo jeste nema to stare kompletni tedy schazi me polarka tak je to taky dilema jinak na bete uz klasicky jsou artefakty na stare medvedy uz ve vyrobe tak uvidim
 

pavelb

Učedník
no a teď mám na betě v akademii recept na směnu 2 artefaktů popeláka za 1 starého fénixe. Že by INNO vyslyšelo prosby hráčů ? ;)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru