Když už se dělají změny v řemeslné výrobě, nechcete zrevidovat cenu základen rozvinutelných budov a artefaktů? Hraju cca 1 rok, řekl bych že dost aktivně, prvního půl roku jsem dával dokupy ohnivého fénixe a padly na to veškeré plánky a diamanty co se podařilo nastřádat. A to jsem měl štěstí že jsem byl ve spolku co dělal pravidelně 10 truhel a vzal mě i jako uplného nováčka. Bohužel jsem nehrál v době kdy šli některé stěžejní budovy získat obyčejným hraním - tedy eventem. Teď se snažím dát dohromady fénixe soumraku, ale plánky potřebuju na vylepšování kouzelných budov, aby drželi krok s aktuálním věkem....To že se objevily na chvilku ve věži bylo fajn, ale ten drop je tam tak mizerný, za 6 týdnů mi padly 3 a to chodím pravidelně celou věž....Z mého pohledu to rozevírá nůžky mezi možnostmi starších a nových hráčů ( ti starší tak jako tak nahrají víc v turnaji protože jsou mnohem dál v průzkumu a tedy i počtu turnajů....a to ani nemluvím o farmách z knihoven třeba....) Za mě by bylo mnohem přijatelnější, kdyby za plánky a úlomky byla základna a za úlomky a činidla pak artefakty - těch 10k úlomků a 3 plánky za základnu by člověk spíš nastřádal než dávat třeba 18 plánků za dodělání 6 artefaktů.....Případně rozčarování artefaktu by mohlo vrátit aspoň jeden plánek a ne jen 2k úlomků, když nový artefakt stojí 10k úlomků a 3 plánky.....