Zdravím, odměny z evetnů/úkolových řad svou úroveň vaším postupem ve hře nezvedají. Zůstávají na stejné úrovni, v jaké se vám připsala do inventáře.
Aha, tak teď už jsem to pochopila. Takže moje předchozí otázka na admina byla zbytečná. Myslela jsem že do dalšího lvl se postupuje otevřením truhly.Během úkolu ano, jde o to kdy si odměnu vyzvedneš. Problém bude asi v tom, že do "dalšího lvl" se postupuje až vyzkoumáním průzkumníků![]()
Mám dotaz na adminy: Dnes večer skončí turnaj, z kterého získám určitý počet relikvií. Započítají se mi tyto relikvie do úkolu "Získej 16 relikvií", nebo ne? Abych zbytečně nečekal...![]()
ve valentynske soutezi je ukol prozkoumat jedn technologii,pocita se i rozsireni mesta z vyzkumu?Co říkáte na pokračování příběhu o Burukbrakovi a Gaelagil? Zúčastníte se? Povídejte, jako vždy se těšíme na vaše názory!
Zároveň si dovolujeme upozornit, že se jedná o úkolovou linii, nikoliv o událost. Co to znamená? Trvání úkolové linie je výrazně kratší než u události, navíc samotné úkoly jsou mnohem jednodušší, ale zase na druhou stranu nelze čekat tak pestrobarevnou paletu odměn, jako tomu bývá u událostí.
Ahoj všichni, mám 20 střetů, ale po kliknutí na Dokončit mi to napsalo "Opravdu chceš přistoupit k vyzvednutí? Získáš pouze 0 z 1 kusů komodity Rozbité úlomky." Poradíte mi prosím, co dělám špatně? díkyAhoj.Pokud jsi dodělal všechny úkoly, končí to 57. vyřeš 20 střetů, máš hotovo. Stačí kliknout na 2.ikonu a vybrat odměnu-budovu.![]()
Já jsem někde uprostřed mezi II. a III., na prastaré divy si ještě počkám..@Krochoman bude to tým, že máš už 10 rozbitých úlomkov (podrž kurzor nad ikonou prastarých divov v dolnej lište a uvidíš počet). Keď tak nejaké využi alebo proste tú úlohu dokonči napriek tomu, že ten úlomok nezískaš.![]()