DeletedUser533
Guest
jj taky už jedu poslední. Každopádně tyhle tématické bych opravdu dala možnost schovávací. Jako třeba ten cirkus,.. ten do města taky jezdí jen někdy a není tam pořád. takže bych navrhovala budovy co by byly jen sezonní... mít dýně celý rok no nevim
Líbili by se mi budovy co bysme vytáhli třeba jen na Vánoce, Velikonoce a třeba na prázdniny zábavní park atd.
Když už jsme to zkoumali a dali tomu čas, tak není fér, že by to po zbourání prostě zmizelo. Myslím, že by to více lidí uvítalo o budovy i třeba za diamanty, že nepřijde a že když by měl chuť přestavět město, tak by je prostě vytáhl. Takových pár budov mám co bych třeba dočasně schovala, že se ke Goblinům nehodí ani do města jako takového, ale nechci o ně přijít.
A dýně jsou pěkné, ale třeba na podzim ok, ale celý rok to bude divný
PS: omlouvám se vsuvka nedá mi to ... a zrovna hraje Frekvence 1 .. máš pery modré jako čučoriedka
.. tu mám ráda.. mám rada Slovenštinu a mrzí mě co se před lety stalo 
Když už jsme to zkoumali a dali tomu čas, tak není fér, že by to po zbourání prostě zmizelo. Myslím, že by to více lidí uvítalo o budovy i třeba za diamanty, že nepřijde a že když by měl chuť přestavět město, tak by je prostě vytáhl. Takových pár budov mám co bych třeba dočasně schovala, že se ke Goblinům nehodí ani do města jako takového, ale nechci o ně přijít.
A dýně jsou pěkné, ale třeba na podzim ok, ale celý rok to bude divný
PS: omlouvám se vsuvka nedá mi to ... a zrovna hraje Frekvence 1 .. máš pery modré jako čučoriedka