..:: Nová databáza budov udalostí ::..
Pre účely databázy budov udalostí so všetkými ich hodnotami, kapitolami a parametrami, bol vytvorený nový
portál, ktorý bude plne nahrádzať túto tému. Podobne tomu už bolo v predchádzajúcich 2 udalostiach, no pre ďalšie udalosti už táto téma aktualizovaná nebude. Nový portál plní všetky funkcie tejto témy, pričom vďaka novým nástrojom a skriptom, ktoré na jeho tvorbu využívam, umožňuje pridávať celému prehľadu množstvo nových funkcií a možností, z ktorých väčšina má navyše interaktívny charakter (čo fórum samotné neumožňuje). Nástroje, ktoré som využíval na tvorbu tohto prehľadu, sú z mojej strany už nepodporované. Sústredím sa iba na vytváranie a udržiavanie nových skriptov na portáli - v budúcnosti by teda už aj tak nedochádzalo ku kompletným a dôverným aktualizáciám tejto témy. Podobne tak z mojej strany - má zmysel sa sústrediť na platformu, ktorá je nie len jednoduchšia na udržiavanie a aktualizovanie, ale ktorá tiež obsahuje širšie spektrum možností a triafa väčšie publikum, nakoľko sa jedná o medzinárodnú verziu. Všetky budovy nasledujúcich udalostí budete teda môcť nájsť na tomto novom mieste.
Nový portál môžete navštíviť kliknutím na tento odkaz:
Pri prvej návšteve je predvoleným jazykom portálu angličtina. Český jazyk môžete nastaviť kliknutím na glóbus v pravej hornej časti stránky. Ďalšie informácie k portálu sú dostupné vo videu, ktoré som vytvoril pri jeho predstavení:
Vďaka všetkým za podporu pri budovaní tejto témy a vidíme sa na novej platforme!