• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Duplikát Motivácia

DeletedUser34

Guest
motivácia v tutoriale hry je nedostatočná
takmer žiadna
bolo by dobré tejto časti venovať viac
nakoľko ako som zistil aj na beta svete ohromné množstvo hráčov nevie
ako a ani prečo by mal motivovať svojich susedou
ak by sa dalo nejak viac to v tutoriale vysvetliť
lebo aj teraz sa my stáva keď požiadam o motiváciu
tak odpoveď znie a kde sa to motivuje a ako sa to robí
a bolo by fajn keby sa dalo niekde označiť čo chce človek motivovať
buď slovom alebo znakom
nakoľko teraz sa to dá len napísať miesto mena svojho mesta


neviem či som to dal do správnej sekcie ale táto my prišla najvhodnejšia ďakujem :D
 

Vlnik

Guest
Problém je, že 90% hráčů je tutorial stejně naprosto ukradený. Pokud ho půjde přeskočit, přeskočí ho, pokud to nepůjde, tak jím v maximální možné rychlosti projdou a ani nebudou pořádně vědět, co udělali, tak už to ve hrách funguje :D Takže bych neočekával velké zlepšení ani kdyby v něm měli motivovat půlku mapy.
Označení co chci motivovat by se rozhodně hodilo, furt mi tu motivují stavitele a kultura se stěží drží na 150% :(
 

GoldAngelcz

Velmistr písma
Tak pak leda obepsat okolní hráče (nebo aspoň ty aktivnější), aby ti motivovali konkrétní věc. A pak už jen doufat, že budou ochotný to dělat. To je jediný, co můžeš udělat. Mě osobně to nijak extra netrápí. Kdo mi něco motivuje, tak jsem rád. A kdo ne, no co... Já z něj těch pár zlata mám a to mi stačí :D V tutoriálu to myslím bylo. Nebo v úkolu na začátku, teď už nevím. Jsem jeden z těch, co přeletí očima zbytečný odstavec textu, vytáhne si důležitý věci a to mi stačí. Samozřejmě ne každý to tak má.

Spíš bych viděl problém v neaktivních hráčích. Když máš kolem sebe pár hráčů s pár body co se registrovali, okoukli to a druhý den zapomněli, že vlastně něco začali hrát, jsou docela k ničemu. Proto by bylo spíš dobrý vymyslet způsob, jak neaktivní hráče přesunout "na kraj" a nahradit je aktivními. Ale popravdě, nemám žádný nápad jak by to mohlo/mělo fungovat
 

Vlnik

Guest
V jedné jiné hře funguje, že se neaktivní hráči po určitém čase z mapy jednoduše smažou a místo nich se při nejbližší příležitosti hodí někdo nový. Doba do smazání se odvíjí od toho, jak daleko se hráč dostal, v tomhle případě by tedy nejspíše šlo o body. Třeba do 100 bodů za 3 dny, do 500 bodů za týden....maximum by mohlo být kolem měsíce. Myslím, že by nemusel být velký problém to udělat i tady. A pak by samozřejmě měla být možnost zrušit účet.
 

DeletedUser34

Guest
no mazanie alebo dočasne vyradenie funguje aj tu
ak do 30 dni sa neprihlási na svoje mesto tak sa vymaže
ale ostane tam len prázdne miesto nenahradí ho nikto
to znamená že aj keď nehrá tak už mince s neho nedostanete
lebo nemáte na čo kliknuť
na bete ostali celé pláne volného prázdneho priestoru
sú tam aj miesta kde je 1 hráč a okolo neho v dosahu 3 kruhov ani noha
ale toto je o motiváci
ale to by bolo skvelé keby bola úloha motivuj 10 susedov aspoň by sa to naučili
 

GoldAngelcz

Velmistr písma
Nebylo by marný nahradit to prázdný místo nově registrovaným hráčem. Tak by byla aspoň šance dostat někoho k sobě aktivního. Pokud ne, tak by se po čase zase smazal za neaktivitu a vystřídal by ho další. A takhle dokola. To by zajistilo zaplnění těch prázdných míst. Protože tu nezáleží na pozici na "mapě" a je úplně fuk, jestli nový hráč bude ve středu u velkých hráčů nebo na kraji. Takže v tom by žádný problém nebyl.
 

DeletedUser34

Guest
no a je to tu práve idem čerstvo z beta serveru
bol som si poupratúvať mesto
a keď tu zrazu kliknem na provincie
a čo nevidím prázdne miesta po neaktívnych hráčoch sa razom zaplnili novými ešte čerstvými hráčmi tak super :D
 

DeletedUser61

Guest
Jestli jsem to dobře pochopila, tak můžu motivovat jen ty hráče se kterými sousedím v objevených oblastech. Nešlo by to třeba i za pomocí přátel? Mám tu pár známejch, ale jsou daleko. :(
 

DeletedUser34

Guest
no bude to možné asi keď budú v spolku tak sa bude asi dat navštiviť a motyvovať priatelia ale neviem uvidime
 

Frederik

Guest
Ja sa chcem prihovoriťy za to, aby bola pod názvom mesta poznámka, ktorá by sa trebárs zobrazovala ako modrý nápis menším písmom a slúžila by na popis čo si hráč žiada motivovať.
Že je to potrebné je úplne zrejmé, hra si to vyžaduje - pozrite ná "názvy miest" hráčov v spolku, ako názvy miest sú naozaj hlúpe.
KULTURU KULTURU KULTURU stavit-kultura SÍDLO!!! pls atď.
Proste očividné. Aj keď chce človek normálny názov, často uprednostní tento paskvil čisto z praktických dôvodov. Keď máte v spoločenstve 24 hráčov, nezapamätáte si tak ľahko kto čo chcel z chatu, navyše svoje požiadavky niekedy menia.
 

bembela

Znalec fóra
Bylo by velmi dobré, kdyby motivující hráč spolu s jménem motivované kultury mohl vidět i množství kultury, aby mohl co nejefektivněji vybrat kulturní budovu.
Pokud to někdo hraje delší dobu nepamatuje si velikost kultury z různých eventů na různých úrovních.
 
Nahoru