DeletedUser4275
Guest
Musím svému sousedovi, vyrazit na pomoc. Od velitele vojsk jsem si vyžádal oddíl pro speciální pátrací operace v týlu nepřítele, osedlal draka a v princově pokoji našel jen bláto, kůru a listí. Za dva dny potom jsem přistál v hájku u hranice lidské, elfí a trpasličí říše a ze zmenšovací torny vypustil své sluhy a s nimi prince a princeznu. Má jednotka dokáže ukrást drakovi roh na čumáku a přitom ho nevzbudit, takže odvést trpaslíkům dva zajatce je pro ně brnkačka. Mladí jsou, přes odpor jejich říší, do sebe zaláskovaní až po uši. Potkali se loni v hraničních lesích, kdy se mladý kožoměnec Brumla XXVIII. učil zvládat proměnu v medvěda a elfí princezna Zekiel skládala dvouměsíční zkoušku krve, kdy se z dítěte stává dospělí elf. Elfka se nebojí medvěda a medvěd se nebojí elfů. Byli osamělí, seznámili se, zamilovali, pak zjistili, že jsou dědicové trůnů znepřátelených říší. Po návratu k rodinám Zekiel na gryfovi tajně navštěvovala Brumlu XXVIII. v jeho komnatách. Lezla mu do pokoje po větvi, kterou nechávala vyrůst pomocí kouzla dryád. Od toho byla na parapetu kůra a listí. Pak prý spolu hlavně chodili po parku. Musel je vidět některý z chytřejších Sárských trpaslíků a zavětřil zisk. Trpaslíci se v princově pokoji objevili jakýmsi portálem a přenesli je rovnou do dolu. Proto to bláto na podlahách. Ráno děti příběh převyprávěli oběma vladařům, dřív než si stihli vyhlásit válku, kde by Sár zásoboval obě strany zbraněmi. Z chození parkem je Zekiel v naději a místo války se domlouvá královská veselka a spojení říší. Když se vojsku vyhlásí mobilizace, není radno ho nechat zahálet, proto, teď již spřátelené armády, nachystané k boji, vtrhly do Sáru a ukázali trpaslíkům, zač je toho loket. Vjel jsem tam současně s Lotarem a Brumlou XXVII. a naše společná válečná píseň: „Mi tři králové jedem k vám, zmar a zkázu vezeme vám.“ bude Sárské trpaslíky děsit po generace. Spojené království elfů a lidí má o kolonii víc a já obdržel dodávku kvalitních trpasličích zbraní. Je na nich nový punc. Stejný jako byl na svatebním dortu na královské svatbě. Je to elfí lučišnice tančící s medvědem.