Fulla
Guest
Otázka:
S jakými jednotkami se můžeme setkat v boji o provincii s relikviemi elixírů?
Vážení soutěžící,
při sestavování této otázky mi unikly některé skutečnosti a opravdu jsem nečekal, že odpověď na tuto otázku bude tak rozsáhlá. Vzhledem k tomu, že v provinciích se postupem času (tím, jak se herně vyvíjíte, jak rostete), tak se skutečně můžete setkat v bitvě o provincie s elixíry téměř se všemi jednotkami a to jak lidskými, tak i elfími, tudíž naše odpověď nebyla také správná.
Nechtěl jsem otázku rušit, ani ji nahradit novou, jelikož je dobré si mezi soutěžemi chvíli odpočinout. Jsou náročné jak pro nás, tak i pro vás a již nyní se pro vás připravuje soutěž nová, avšak detaily si necháme pro sebe.
Z těchto důvodů jsem se rozhodl všechny vaše odpovědi, jelikož jsou všechny správné, ohodnotit 1 bodem a to i z důvodu, že aby soutěžící, kteří se této otázky zúčastnili, nebyli ošizeni a znevýhodněni o body oproti hráčům, kteří na tuto otázku neodpověděli vůbec.
Za vzniklý problém se vám všem omlouvám, budu se ještě více snažit, aby se tak příště nestalo.
- Ódin
S jakými jednotkami se můžeme setkat v boji o provincii s relikviemi elixírů?
Odpověď:
V provinciích s relikviemi elixírů se můžeme setkat s těmito jednotkami:
Lučištník, Kamenochod a Nekromant; viz screen + jednotky obou ras (Omlouváme se, vypadla nám část odpovědi - napraveno - Ódin)
Způsob hodnocení této otázky:
V provinciích s relikviemi elixírů se můžeme setkat s těmito jednotkami:
Lučištník, Kamenochod a Nekromant; viz screen + jednotky obou ras (Omlouváme se, vypadla nám část odpovědi - napraveno - Ódin)
Způsob hodnocení této otázky:
- Za každou správnou provinční jednotku je jeden bod, tj. 3 body
- + 2 body za jednotky obou ras, kde stačilo napsat akorát toto sousloví, případně naznačit jednotku, které bojují za danou rasu. Tedy, že vyjmenujete alespoň jednu jednotku z každé rasy.

Vážení soutěžící,
při sestavování této otázky mi unikly některé skutečnosti a opravdu jsem nečekal, že odpověď na tuto otázku bude tak rozsáhlá. Vzhledem k tomu, že v provinciích se postupem času (tím, jak se herně vyvíjíte, jak rostete), tak se skutečně můžete setkat v bitvě o provincie s elixíry téměř se všemi jednotkami a to jak lidskými, tak i elfími, tudíž naše odpověď nebyla také správná.
Nechtěl jsem otázku rušit, ani ji nahradit novou, jelikož je dobré si mezi soutěžemi chvíli odpočinout. Jsou náročné jak pro nás, tak i pro vás a již nyní se pro vás připravuje soutěž nová, avšak detaily si necháme pro sebe.
Za vzniklý problém se vám všem omlouvám, budu se ještě více snažit, aby se tak příště nestalo.
- Ódin
Naposledy upraveno moderátorem: