• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

dodoch1

Pokročilý žák
No to je kravinka. 1% krmení navíc? Tak to vůbec nechápu, kam se tato hra ubírá. Desítky zvířat bude hladovět. Absolutní nepoměr k množství staveb, které vyžadují krmivo. To si určitě pochvalu nezaslouží. Ono vůbec i ta věž. Nově začínající hráči jsou ve velké nevýhodě. I když makají ve věži až navrch, tak pokud jim padne za 6 týdnů pár artefaktů tak je to nevytrhne
 

iDavis

Legenda
Na bete sa zajtra začína najnovšia udalosť - Hostina mámy Juul.

EL-akcia-m-j-2023-banner.png

Táto udalosť prináša celkom novú tému do hry s už osvedčenou mechanikou zlučovania predmetov (naposledy sme túto mechaniku mohli vidieť pri udalosti Návrat do minulosti behom minulého roka).

Hlavnou budovou je rozvinuteľná budova s náhodnými produkciami - ako už bolo v príspevkoch vyššie spomenuté, jednou z nich je aj krmení, ktoré je možné získať v množstve troch kusov s 1% šancou.

juuls-traveling-kitchen.png


Detaily budovy si môžete pozrieť tu. K dispozícii budú aj ďalšie nové budovy ako súčasť denných odmien, odmien z kráľovského poukazu a 3 nové budovy s dočasným efektom (ktoré budeme môcť získať od niektorých zákazníkov pri chystaní jedla).
Prehľad všetkých nových budov a ich detailov nájdete tu.

Priestor pre denné odmeny, úlohy a ďalšie písané návody k udalosti je pripravený tu. Denné odmeny sa budú objavovať spolu s priebehom udalosti na bete a úlohy spolu s písanými návodmi sa objavia behom zajtrajšieho dňa.

V neposlednom rade by som chcel dať do pozornosti formulár, ktorý som vytvoril pre účely spätnej väzby k webu - ak máte akékoľvek pripomienky k čomukoľvek na stránke a mali by ste záujem vyjadriť sa k rôznym dizajnovým, orientačným a technickým aspektom stránky, budem rád, keď sa so svojou spätnou väzbou podelíte v tomto dotazníku. Bude pre mňa užitočná pri vymýšľaní ďalších noviniek na stránku a prípadnej editácii súčasného obsahu tak, aby obsahoval zrozumiteľnú navigáciu, bol pre užívateľa lepšie pochopiteľný a napokon obsahoval všetko, čo od neho hráč očakáva.
 

Schoenfeld

Znalec fóra
No asi se kvůli hlavní ceně nestrhám. 1% šance je i na 200 mantů u džina a musím hodně přemýšlet, kdy jsem je neposledy dostal. A to mám standardně v akci 2-3 džiny.
Počkáme, co bude za denní ceny.
Slučování mě moc nezaujalo, ale proti vaření jako takovému nic nemám. Jen aby to nebyla nějaká kotlíkovina.
 

Ludi

Veterán
Loni mi chvíli trvalo, než jsem si na novou mechaniku eventu zvykla, ale pak to bylo celkem dobrý. Kupodivu mi nová budova připadá užitečná, všechno, co z ní padne je dobrý ;).
 

Ezran SVK

Učedník
čo sa týka tých záhonov 1x1 čo zvyšujú produkciu bežného tovaru. tích 5 % je odpočítané od základu 100% ( bez relikvie 700%)
alebo je to (základ 100% + relikvie 700% + div 100% + kúzlo 400%) + 5% z toho celého ?
( nie že by mi chýbal základný tovar, len pre upresnenie :))
 

Danber7777

Pokročilý žák
Nová budova se mi líbí bude dobrá na orky a skládačka mne minule bavila čili já se na event těším a snad najdu i místo pro postavení této budovy
 

Katrina86

Znalec fóra
Ahojky všem, nevíte kdy nám začne event na živých serverech? Očekávala jsem začátek tento týden a kde nic tu nic...:-D
 

iDavis

Legenda
@Katrina86 dátum udalosti je už teraz zverejnený v oficiálnom oznámení.

Zároveň je v tejto chvíli aj kompletný návod k udalosti na mojej stránke. Upravil som prehľad úloh na novú verziu, v ktorej došlo k viacerým zmenám, a to vylepšeniu grafického zobrazenia úloh, lepšej čitateľnosti jednotlivých zadaní (a/alebo), pridaniu zobrazovania odmien, podpory hrania na viacerých serveroch a možnosti stiahnutia si aktuálnej verzie úloh. Boli to niektoré z nápadov, ktoré sa najčastejšie objavovali v mojom predchádzajúcom dotazníku, ktorý som ku stránke vytvoril s účelom získania spätnej väzby.
Ďakujem každému, kto prispel svojou odpoveďou - účasť bola naozaj obrovská, vďaka čomu som dostal veľké množstvo konštruktívnej spätnej väzby.
Nové zobrazenie prehľadu úloh je výraznou zmenou na mojej stránke a preto ma opäť zaujíma, aký názor na túto zmenu máte. Na viaceré aspekty ako zrozumiteľnosť, dizajn a technická funkčnosť nového zoznamu úloh je zameraný môj najnovší dotazník, ktorého vyplnenie vám opäť nezaberie viac než pár minút.
 

Deleted User - 106411

Guest
Čus.Jedina novinka že do hry vstoupili reklamy Reklamy po městě,reklama ve výzkumu stromu na VB,nutnost mít vyzkoumany výzkum DS,jinak se nemůžeš zúčastnit, samozřejmě jak u kotla vyzkoumat zpětně:)Vcelku žádný zásadní novinky Hezký den všem
 

GorGlin

Veterán
DS už mám vykoumaný, takže to neposoudím, ale přijde mi to jako druhá denní odměna.
Padne mi do města věc na kterou když kliknu a pustím si 15s reklamy na Inno hru, tak dostanu náhodnou bednu.
Ale jen v apce.
 

Ludi

Veterán
Já mám reklamy na betě i na PC. Ale o nic nejde, když mě to nezajímá, neklikám. Jsou u toho drobné odměny.
 

iDavis

Legenda
Nedá sa povedať, že by som bol z toho nadšený, ale asi sa to dalo predpokladať, keďže sme boli jednou z posledných hier od Inno, ktorá reklamy ešte nemala. Nie všetci hráči na bete zatiaľ reklamy majú, čo by som predpokladal, že je len istá forma AB testu a časom sa to sprístupní pre všetkých.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru