• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Lovec Krys

Legenda
Až na naprosté výjimky, věci z bety vždy dorazí i sem. Obvykle se 2 - 3 týdenním zpožděním.
Proto taky spousta hráčů na betě hraje - informace z první ruky a možnost si vyzkoušet věci pár týdnů předem.
 

iDavis

Legenda
Väčšina informácií k najbližšiemu dobrodružstvu spoločenstiev, ktoré bude nasledovať po aktuálnej Halloweenskej udalosti, je v tejto chvíli popísaná tu.

Behom minulého dobrodružstva sa zároveň objavila nejaká spätná väzba, že by nový nástroj s prehľadom máp a jednotlivých stretov mohol obsahovať aj celkový prehľad všetkých chýbajúcich odznakov. Tento som teraz implementoval a je dostupný na spodku tejto stránky tu. Pripomínam, že zoznam odznakov v tomto políčku závisí od toho, aké cesty ste si vybrali na jednotlivých mapách.
 

Mescal

Znalec fóra
Zásadní problém této stránky je ale v tom, že musí být použitelná pro všechny hráče Společenství. Mělo by být možné, aby se aktuální stav chybějících / splněných odznaků zobrazoval celému Společenství a nejen autorovi změn.
Autor úprav (chybějících / splněných odznaků ) musí mít nějakou možnost nasdílet úpravy alespoň ke čtení pro všechny členy společenství, i kdyby to mělo být přes nějaký logovací txt řetězec znaků, který by si každý člen společenství byl schopný nakopírovat do svého zobrazení chybějících / splněných odznaků.
 

iDavis

Legenda
@Mescal vďaka aj za túto spätnú väzbu. To, že momentálne stránka funguje skôr ako informačný zdroj pre jednotlivca si uvedomujem a zamýšľal som sa už aj nad spôsobmi, ako zrealizovať share-ovateľnú verziu pre spoločenstvo, avšak tá by nateraz znamenala zmenu celej infraštruktúry, na ktorej web funguje (bol by potrebný nejaký server, na ktorom by si hráči vytvárali sessions / pripájali sa do už vytvorených alebo čokoľvek podobné, zatiaľ čo momentálne je stránka čisto statická a informácie ktoré si hráči nastavujú, sa uchovávajú vo vlastných prehliadačoch). Alternatíva so zdieľaním nejakého kódu (reťazca) je určite reálnejšia a na toto sa zrejme pozriem skôr.
 

iDavis

Legenda
Na bete sa začala tohtoročná Zimná udalosť.

EL-akcia-december-2022-banner.png

Všetky nové budovy tejto udalosti nájdete tu. Súčasťou sú aj nové zimné dekorácie so špeciálnym efektom zníženia rozpadu dôležitých surovín na 60 dní (tieto sú dostupné pomocou požehnání Čáry v hlavných a kráľovských odmenách).

Priestor pre denné odmeny, ktorý bude aktualizovaný automaticky s priebehom udalosti na bete je tu. Podobne, úlohy sú zverejnené tu.
 

GorGlin

Veterán
Mám dotaz nassnižování rozpadu.
V kombinaci s divem můžu dostat rozpad na nulu, nebo je tam nějaké omezení?
 

iDavis

Legenda
@GorGlin nemám to overené, ale keďže je počet cryo dekorácií, ktoré môžeme získať obmedzený (je dostupný len v nových požehnáních a tie dostaneme iba dve), tak by som povedal, že efekt sa normálne sčítava.

@Mescal o tom viem, hľadám nejakú použiteľnú ikonu pre osvícené zboží +1, no zatiaľ som žiadnu peknú nenašiel.. Ale mal by tam byť zatiaľ vidieť text, ktorý typ odmeny popisuje.
 

iDavis

Legenda
@Waso ak narážaš na to, že sa ti takéto pojmy ukazujú v zozname úloh, tak môžeš využiť český preklad, ktorý je dostupný hore v navigácii pod ikonou zemegule. Ak používaš nejaký automatický preklad od googlu, môžu z toho vzniknúť takéto výrazy, ktoré v hre v skutočnosti neexistujú. Zraková pára chce byť zrejme opar vidění a toolbox je sada nástrojov.

Pozerám, že náhradný text za ikonu sa naozaj nezobrazuje vo Firefoxe. Pokúsim sa to dnes vyriešiť..
 

iDavis

Legenda
@Ezran SVK tie už som videl. Nie že by som bol dvakrát zahľadený do tých odseknutých okrajov, ale tak je to malichernosť. :D

EDIT: pridané a vyzerá to dobre.
 
Naposledy upraveno:

Waso

Učedník
@Waso ak narážaš na to, že sa ti takéto pojmy ukazujú v zozname úloh, tak môžeš využiť český preklad, ktorý je dostupný hore v navigácii pod ikonou zemegule. Ak používaš nejaký automatický preklad od googlu, môžu z toho vzniknúť takéto výrazy, ktoré v hre v skutočnosti neexistujú. Zraková pára chce byť zrejme opar vidění a toolbox je sada nástrojov.

Pozerám, že náhradný text za ikonu sa naozaj nezobrazuje vo Firefoxe. Pokúsim sa to dnes vyriešiť..
Díky za ochotu - i když to ení zas tak super důležité.
Jen mne to (jako sklerotika) prostě zaujalo.... JInak překlady jsou dobré, díky za ně i za tu práci!!
DS jsem zatím hrál 2x, tak se holt neoriontuji.
Tady to je:
Odznak Cechu kovářeVyrobte 5x Toolbox; a také:
Tajemný zbytekSbírejte 9x zrakové páry

 

iDavis

Legenda
Pridal som jednu zo žiadaných funkcií na svoju stránku. Počínajúc touto udalosťou sa takzvané "flexibilné odmeny" budú zobrazovať novým spôsobom. Jedná sa o odmeny, ktoré sa obvykle objavujú v denných cenách a zvyčajne neobsahujú žiadnu budovu alebo požehnání, ale poskytujú nejaké jednorazové množstvo určitého zboží.
V predchádzajúcich udalostiach som tieto odmeny evidoval ako balíčky (teda medzi dennými odmenami stálo niečo ako "balík many", ktoré ale neposkytovali žiadnu informáciu o tom, koľko many v skutočnosti hráč obdrží a ani aké iné suroviny hráč získa pokiaľ sa ešte nenachádza v kapitole, v ktorej je mana odomknutá). Toto je teraz vyriešené a odmena je zobrazená presne podľa nastavenej kapitoly na stránke, takže môžete vidieť presné množstvá aké z danej suroviny obdržíte.
Príklad môže byť videný v 7. dennej odmene v nadchádzajúcej zimnej udalosti.

Screenshot-2022-11-18-113122.png
 

karhol

Znalec fóra
Dnes mi ve zprávách naskočilo, že na betě je nová funkce KOTLÍK.
Jelikož na betě nehraji, nemám vůbec představu co čekat.
Může někdo objasnit tuto funkci?
Díky Karhol
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru