• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Prealiena

Velmistr písma
Doufám, že až po výzvě. Pátého mi končí bohyně přání, tak bych ráda ten start trochu natáhla až na září
 

ElfNostradamus

Veterán
19.kapitola začala na Betě 9.11. oznámení sem na forum dali 22.11. a live pak začala pak 25.11. tj 16 dní po Betě...
20.kapitola Beta 17.08. - cca 16 dní je kdy?! = 2.9. ?! tj pátek ... vše bez záruky :) - pouze matematicky
 
Naposledy upraveno:

iDavis

Legenda
Aktuálne video v novinkách je upútavka, takže to nenaznačuje, že kapitola by bola nevyhnutne za rohom. Pred jej spustením bude ešte ďalšie, vysvetľujúce jej hernú mechaniku. Môj predpoklad príchodu kapitoly je približne so začiatkom jesennej udalosti, teda podobne ako tomu bolo aj na bete (a pred ktorou ešte prišla výzva).
 

Hexik

Znalec fóra
no uz jsem to taky cetla ale je tam i datum ktery odpovida tomu tyden po eventu ze by ted davali oznamka driv a nebo jen aby nahodou nezapomeli? coz uz se na bete taky stalo
 

iDavis

Legenda
V súvislosti s blížiacim sa dobrodružstvom, ktoré je v tejto chvíli podľa oznámenia na bete naplánované na 15. septembra (dátum pre náš server zatiaľ nie je známy), som pridal na portál novú podstránku Dobrodružstvá spoločenstiev. Ten bude tak odteraz okrem udalostí, budov a spriatelených rás pokrývať aj obsah pre dobrodružstvá spoločenstiev. Stránka sa nachádza na portáli pod tlačidlom "Viac" a nájdete ju aj priamo pod týmto linkom:

iDavis-Elvenar - Dobrodružstvá spoločenstiev

Stránka dobrodružstiev spoločenstiev obsahuje prehľad predmetov, ktoré sú v tom ktorom dobrodružstve požadované (tento bude vždy aktuálny voči akémukoľvek zvolenému dobrodružstvu), prehľad odmien (v tejto chvíli je tabuľka prázdna, no bude doplnená akonáhle budú tieto dáta známe) a v neposlednom rade prehľad všetkých trás a požadovaných odznakov jednotlivých stretov. Toto je nová interaktívna funkcia pre stránku, ktorá umožňuje zobrazovať počet zostávajúcich odznakov v mape, označiť si hotové strety (resp. zadávať im aktuálny progres) a nastaviť, z ktorých trás sa počítajú zostávajúce požiadavky na dokončenie mapy. Každá akcia zo strany užívateľa je zapamätaná, teda pri opätovnom otvorení stránky v prehliadači sa pokrok zobrazí tak, ako ste ho nechali naposledy.
Tak, ako je zvykom na ostatných stránkach portálu, svoje dobrodružstvo si môžete vybrať v select-boxe v hornej časti (v tejto chvíli je dostupné iba jedno, keďže je toto prvé, pre ktoré bol na stránke vytvorený obsah).
 

Mescal

Znalec fóra
@iDavis velmi zajímavá stránka, ale mám připomínku k sekci Waypoints - aby byla tato sekce použitelná pro celé Společenství (a pouze pro konkrétní Společenství, z pohledu jiných konkurenčních Společenství) mělo by být možné, aby se aktuální stav chybějících odznaků zobrazoval celému Společenství a nejen autorovi změn.
 

GorGlin

Veterán
Na betě běží DSko.
Za mě trochu zklamání, že v něm není možnost získat budovu do trpasličí citadely, nebo jak se to.
Jsou tam dva artefakty na mývala
 

iDavis

Legenda
Na bete sa začala tohtoročná Halloweenska udalosť.

EL-akcia-okt-ber-2022-banner.png

Všetky nové budovy predstavené touto udalosťou nájdete tu, priestor pre denné ceny je pripravený tu a úlohy udalosti môžete nájsť tu.
 

Lovec Krys

Legenda
Prostě dostaneš napřímo manu (nějaké množství v závislosti na kapitole). Funguje to stejně, jako když dostaneš "denní odměnu" suroviny nebo semena apod.
 

Ludi

Veterán
@iDavis - ve tvém přehledu má budova "Šaman" na 10 lv. jako odměnu 3VB, ale mě to na betě ukazuje kouzlo na doplnění jednotek 10%.
 
Naposledy upraveno:

Lovec Krys

Legenda
Počet denních úkolů je roven počtu dní události. Resp. lépe je asi říci, že počet zbývajících zamknutých denních úkolů je rovno počtu dní zbývajících do konce události:
1665656633709.png

1665656688908.png

Prostě si od celkového počtu úkolů odečti celkový počet dnů události a maximálně se o jeden sekneš.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru