• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Boobika

Pokročilý žák
relikvii se ve skladech vali tisice, ale stejnak vetsi vyroba to neprotlaci uzkym hrdlem u kupcu takze :D jen si rikam ze pomalu nastava cas prirpavit si startovaci balicek zdroju :D
 

GorGlin

Veterán
S ohledem na to, že dává lovce, tak už je dávno vylevlovany.
Teď nemám čas to ověřovat, ale myslím že jedna produkční budova v rase stojí 250k ozářené vzácné suroviny, takže možná dojde i na kouzla a sem tam nakrmim

@Lovec Krys
Myslím že hlavním hrdlem láhve bude zase rasová výroba, hned jak postavíš portál, každý výzkum něco chce, takže surovina vyráběna v jediné budově
 

Ludi

Veterán
Strom osvícení je dost dobrá věc. Malý div, ale šikovný ;). Lovci se hodí a zvýšená výroba už je znát (zatím lv. 22). Během kapitoly občas hodím kouzlo a bude vystaráno.
Co se týče kupců, tak situace je o něco lepší tím, že osvícené zboží už vyrábí podstatně víc hráčů, než když se s ním začínalo.
 

iDavis

Legenda
Na bete sa začala tohtoročná Jesenná udalosť.

EL-akcia-september-2022-banner.png

Všetky nové budovy tejto udalosti nájdete v tejto chvíli na portáli tu, priestor pre denné ceny je pripravený tu.
Na stránke nájdete taktiež aktuálny zoznam úloh.

V tejto chvíli je zároveň zverejnený aj prehľad udalosti.
Toto je z mojej strany posledná udalosť, pre ktorú som tento prehľad pripravil. Viem, že táto téma si za takmer 3 roky svojej existencie získala obrovské množstvo zhliadnutí a pozornosti a teda z mojej strany patrí vďaka každému, kto ma s jej tvorbou akokoľvek podporil alebo motivoval. Pri aktuálnej súbežnej tvorbe môjho portálu, ktorý do veľkej miery pokrýva informácie poskytnuté v tejto téme, som sa rozhodol ďalej nepokračovať v jej tvorbe, nakoľko je časovo náročná a ja mám pocit, že všetky informácie sú už relevantne pokryté týmto novým zdrojom.

Ako ste mohli behom posledných udalostí spozorovať, na portáli a jeho stránke udalostí sa začínajú častejšie objavovať aj tzv. písané návody, teda návody ktoré vyčnievajú od prehľadov denných cien a zoznamov úloh. To je práve mojou aktuálnou víziou - z niekdajšieho nápadu databázy budov spraviť z portálu web, ktorý pokrýva všetky aspekty dotknutých herných mechaník (a tak si viac napĺňať svoj názov "portál" - slúžiť ako rozcestník pre všetky typy návodov a informácií o hre). Behom posledných mesiacov som zároveň sledoval rekordné počty jeho návštevníkov, čo je pre mňa nepochybne ďalším motivačným faktorom na jeho tvorbu.

Keďže je toto pre mňa istým spôsobom nostalgický moment ^^, rád by som pridal ešte jedno historické okienko - téma s prehľadom udalostí bola založená v januári 2019. Tento nápad sa vyvinul z predchádzajúceho systému, kedy som prehľady vkladal na začiatky diskusií príslušných udalostí. Tieto siahajú až do roku 2016, kedy bola spustená historicky prvá udalosť Letný slnovrat. Pozrel som sa do archívov fóra, pokúšajúc sa nájsť tieto staré prehľady a spomenúť si na moje historické formáty, v ktorých som kedysi denné odmeny a úlohy spisoval. Pre záujemcov, tu je ich vývoj:

Letný slnovrat 2016 - iba zoznam úloh
Wonky Walter - rozpísané detaily hlavnej budovy
Pán dyní 2016
Král zimy a snehová záplava 2016
Valentín 2017 - prvý pokus o kompletný prehľad (bohužiaľ sa nezachovali obrázky)
Veľká noc 2017
Menhirokova služba 2017
Okouzlující strom 2017
Pochod stád 2017
Maškarní ples 2017
Podzimní událost 2017
Halloweenska úkolová linie 2017
Traja ľadovcoví obri 2017
Robert Rudovous 2018 - prvý prehľad so zachovanými obrázkami starého formátu prehľadu budov
Valentýnská svatba 2018
Kult fénixe 2018 - prvá veľká udalosť, v ktorej sa zachovali pôvodné obrázky
Valpuržina noc 2018
Dni hudby 2018
Festival Woodelvenstock 2018
Toulavý měsíc 2018
Podzimní událost 2018
Bezhlavý Halloween 2018
Kouzlo zimy 2018 - prvýkrát využitý prehľad budov v tabuľkovej podobe na fóre
Valentýn 2019 - prvý prehľad v samostatnej téme; ostatné prehľady už nasledujú tu
 
Naposledy upraveno:

Lovec Krys

Legenda
Hlavní sídlo zůstává stejné
Obytky zůstávají stejné
Dílny se otáčejí 5x6>7x4
Zbrojnice 5x5>5x6
Většina (ne li všechny) manufaktury se otáčí a některé i mění velikost.
Kasárna a Cvičiště zůstávají stejné
Tábor se otáčí ze 4x7 na 6x5

ps: Jak koukám na seznam úkolů, tak úkoly kapitoly u mne dopadnou jako vždy - už mám několik kandidátních úkolů, na kterých se zastavím, ale na to už jsem zvyklý.
 
Naposledy upraveno:

Ludi

Veterán
Nový event na betě už běží, Zvířetník mám moc ráda.
Méďa je bezva, a má vtipný vývoj: na prvním lv. letí mýval na letadle jak blázen, a na 2. havaruje a na dalších lv. to dává do pořádku ;).
 

iDavis

Legenda
@Ludi a na 6. leveli má svoje plavidlo hotové, no medzitým sa natoľko preje vafľami z okolitých pekární, že sa do kokpitu nezmestí a tak ho musí od 7. levelu prerábať, aby ho zväčšil..
 

Marian24

Znalec fóra
Bol som na strope s rozšireniami z provinci 620 provinci splnenych , dneska som mrknul na rozširenia a už s prichodom novej kapitoly na bete sa v normalnom svete da mesto rozširiť, prave som to spravil.Novy strop je 638 provinci.Vyskušajte
 

Marian24

Znalec fóra
Pak mam 638 dokončenych provinci ....každopadne na Arendylle už rozširujeme mesta z provinci ten limit sa uvolnil na rozšireni na Winyandore zatim neviem som tam ešte nebol .Takže kto ma 620 hotovych ma rozšireni v meste už .
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru