• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 42211
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

ElfNostradamus

Veterán
Den 5: Mage Instant ...zatímco u lidí jeden z nejlepších bojovníků u elfů nicmoč ...
ins-unit-ma-humans.png
/
ins-unit-ma-elves.png
 

karhol

Znalec fóra
Ale zase dobrou zprávou je že dle informací z portálu IDavise by 19. den eventu měl po několika letech vrátit instant 30VB jako denní odměna.
 

ElfNostradamus

Veterán
Joí ahoj a dík, zhruba :) se v tom orientuji, ale ten střelecký odstup je často k nezaplacení, nesejmeš li protivníka na poprvé, dosáhne na tebe každý obrstřelec a i těžkooděnec s harpunou, tím už dochází ke ztrátám...a ano myslet na to je hezké :) ...ale někdy např při 90.provinciích to potřebuješ co nejvíce zautomatizovat, abys u toho turnaje netrávil dva dny v kuse :) a ten odstup je tam sakra znát...proto je lidský mnich jedna z nej jednotek ve hře, žel lidé ji mají již od prvopočátku - budíž jim přáno, elfové dobrého mága s tímto dosahem až s žoldákama. Přesto to vše je spíše taková jen ,,řečnická,, poznámka. moc často sem nepíšu :)
 

iDavis

Legenda
Na bete sa zajtra začína júlová udalosť Šťastná ploutvička.

EL-akcia-j-l-2022-banner.png

Skúšam niečo nové pre svoju stránku - tzv. porovnávač truhiel. Okrem samotného prehľadu truhiel (alebo ako sú nazvané v tejto udalosti - obruče), ich odmien a cien, obsahuje aj funkciu ich porovnávania a usporadúvania podľa výhodnosti buď voči denným alebo hlavným cenám udalosti. Obsah je opäť generovaný automaticky, takže v prípade akýchkoľvek zmien v hre mi to umožňuje rýchlo vykonať potrebné aktualizácie.

Táto funkcia je prístupná na stránke Všetky udalosti pod novým tlačidlom "Hoops" (obruče) v paneli na ľavej strane.
Porovnávač truhiel

Zároveň všetky nové budovy udalosti sú dostupné tu, priestor pre denné odmeny je pripravený tu a úlohy sa objavia tu.

Nová rozvinuteľná budova zároveň po prvýkrát prináša náhodné produkcie (podobne ako budovy Studňa prianí, Bohyně přání alebo Džin). Všetky jej produkcie sú detailne rozpísané tu.
 

krix

Znalec fóra
chtěl bych poradit. hraji elvenar arendyll+na betě ale pouze arendyll hraji i na mobilu ale nevim jak hrat betu také na mobilu děkuji za odpověď
 

iDavis

Legenda
@krix cez nastavenia hry sa vieš na mobile odhlásiť. Následne si vybrať server a v zozname serverov zvoliť zz (čo je označenie pre betu).
 

krix

Znalec fóra
odhlašeny jsem ted tam mámfacebok novy hráč vravo nahoře příhlašení server žadny

nemám kde vybrat server žadna nabidka

iDavis děkuji za radu našel jsem to
 

GorGlin

Veterán
Na betě je upoutávka na novou událost.
Něco jako Brána do minulosti
Něco mi říká, že zase bude mlha v lese
 

iDavis

Legenda
Bude to nová mechanika udalosti ktorá sa zatiaľ v Elvenare neobjavila (a ani v inej hre od InnoGames). Čo sa teším, pretože každú zmenu v udalostiach vítam (najmä pokiaľ sa jedná o takú akou je táto, teda úplne nový typ).
 

GorGlin

Veterán
Máte pravdu.
Z popisu mám jen představu.
Podle zminky o trpasličích bramburkach se obávám že opět vliv náhody významný a systém a strategie mi maximálně pomůže aby mě hra úplně neoskubala.
Ale je to jen představa, třeba mě něčím překvapí.
 

Prealiena

Velmistr písma
Jenom ne Candy Crush skládání bonbonů v elvenarové verzi.
Mimochodem "Dwarven Chips" v tomto kontextu znamená Trpasličí žetony.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru