@Sedivka :
1a) jdeš-li po hlavních odměnách, pak zlaté truhly, ideálně ve dny, kdy je dvojnásobný bonus. první má být myslím příští pondělí, někde to tu psal medvěd.
někde jsem četl pojednání o tom, proč je bronzová truhla nejvýhodnější, jdeš-li po denních odměnách. (
asi proto, že je tam největší šance, že se ti vrátí investice klíčů nebo tak). nicméně praxe z minulé události mi ukázala pravý opak. ze zlatých truhel padaly denní odměny jak na běžícím páse, zhruba v každé druhé se poštěstilo (
v průměru na událost, ne na den). a poslední den jsem se rozhodl vypatlat zbylé ořechy na bronzové truhly, měl jsem na otevření 3. investice se vracely poctivě, celkem jsem těch bronzových truhel dal asi 10 po sobě. denní odměna 0x
navíc otvíráním bronzových truhel si zbytečně oddaluješ získání těch hlavních odměn, tedy za mě jednoznačně pouze zlaté, ať budu chtít cokoli.
1b) set jsou 4 různé budovy
co se ale stane, když vezmeš 1x budovu A, na ni napojíš 2x budovu B, to je zatím tajemstvím.
2) postavit manufaktury a dílny na opačnou stranu města
ať se tam necítí odstrčení na kraji.
3) to jsme 2.
událost je super, přesto první reakce jsou nadávající lidé. událost je těžší, než byl eldrasil. ale je to výzva. máme opět nové mechaniky (
na podzim urychlovače částic, teď zase sety).
prostě tvůrci odvedli dobrou práci a přesto lidi brblají, místo toho aby pochválili... omg no. hlavně, že si založím účet jen pro to, abych mohl na fóru s caps lockem vyřvat svoji frustraci