ZdendaMan
Guest
"Pablb Dran!" plivl ork na zeď před ním. Flus stekl níž, až na lom zdi a tam ztuhl.
Ten blbej, blbej Dran! Má krást blaf a prznit klín víl, ne?
A on ne! Víš, co mi ten cip řekl? "Grglej Hrku, až do dna, byl fajn lup!"
A já to kop' do krku, prej z hub chlast, co chceš víc a víc. A takr jó! Supr! Až sem slzel, jak to ve mně drclo. Gltně krknu, pak zadrch' dech a prdnul tak, že z těch dvuch víl hned půl chcíp. Půl! A co mám teď prznit, když zvostl jen chlap? Jen prdel? A co mám jist? Žrat vzduch? Grrr !!
Prej "gltej dál chlast z gub a z gub vyplň i žgleb a pak žer, co to dá.. Co by ses s tim sral, né?" A trdlo já snad bych žil jen tak a na fajn prc mám frgnut. Mor na něj, pablb Dran, jeblt grnktý !!"
Pak plivl zdrugg na zeď před ním, co na to chrchel..
.. a co ten - víš? nic! Stekl jen zas o kus níž.
Ten blbej, blbej Dran! Má krást blaf a prznit klín víl, ne?
A on ne! Víš, co mi ten cip řekl? "Grglej Hrku, až do dna, byl fajn lup!"
A já to kop' do krku, prej z hub chlast, co chceš víc a víc. A takr jó! Supr! Až sem slzel, jak to ve mně drclo. Gltně krknu, pak zadrch' dech a prdnul tak, že z těch dvuch víl hned půl chcíp. Půl! A co mám teď prznit, když zvostl jen chlap? Jen prdel? A co mám jist? Žrat vzduch? Grrr !!
Prej "gltej dál chlast z gub a z gub vyplň i žgleb a pak žer, co to dá.. Co by ses s tim sral, né?" A trdlo já snad bych žil jen tak a na fajn prc mám frgnut. Mor na něj, pablb Dran, jeblt grnktý !!"
Pak plivl zdrugg na zeď před ním, co na to chrchel..
.. a co ten - víš? nic! Stekl jen zas o kus níž.
Naposledy upraveno moderátorem: