Třeba tady máš Android simulátor na PC. Mám ho a funguje perfektně:Indian068 - jak to myslíš s tou Apkou na PC? Ona nějaká existuje? Na PC se Elevenar přece hraje přes webový prohlížeč, ne? I když jem slyšel, že si kdosi nainstaloval na PC simulátor Androidu a v tomto si pak nahrál apku pro Android. Měl jsi to takto na mysli? Dosud jsem to ještě nezkusil.
Aha, tak to díky za upozornění, mrknu se na to, jak v tom hra vypadá a funguje.V microsoft store je apka elvenaru v prohlizecove verzi
To je dobry nic nedelat a jen cekat az me nekdo namtivuje,potom budu motivovat ja.Nastesti ja to tak nedelam tolik casu to zas nezabere,rozhodne min jak cekat jestli me nekdo namotivuje abych to mohl oplatithlavní důvod je mít přehled o hráčích kteří mi dali výpomoc abych jim to mohl vracet
@GorGlin
To je tedy zajímavé, fakt nerozumím proč po tom hráči tak moc toužili. Já si tedy bohatě vystačím s výpomocí mého klanu, kde dávají výpomoc úplně všichni a plus mínus pár sousedů okolo. Proč bych proboha měla vypomáhat dalším 315 hráčům v dosahu, které mi to teď nabízí, ježiš to bych nedělala celý den nic jiného
.
Co se týče toho Shromaždiště, už jsem koukala, že vlákno ve kterém jsme to řešili bylo "předáno", tak se snad brzo dočkáme.
Tak tu pomoc nedavej , ale neodsuzuj to .Prepočti si kolik každej den nakoupiš za zlato Vb touhle vylepšenou pomoci + kladiv touhle pomoci a kolik za tyden stratiš VB když to delat nebudeš. + doufam ,že až budeš potřebovat splnit ukol v Evente ziskej vetši množstvi minci nebo ziskej zasoby , tak opet tuhle pomoc nepoužiješ a spolehneš se jenom na svuj klan. Nechapu hrače ktery vidi ve vylepšeni hry a pomoc vyvojařu hrači ve hře zbytečnost.Byt takhle antiproduktivni to je normalne k smichu
Take nechapu tomu shromaždišti o kterem pišeš - budovy sou tam srovnane dle kapitol ...