• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Diskuze Turnaje

Deleted User - 513035

Guest
...osobne som nikdy zmenu turnaja neziadal, turnaj som bral ako vacsina, cize zisk odmien, hlavne VB. Ja som typ hraca, co sa vzdy prisposobi. Stary system som nemal v oblube hlavne koli klikaniu, sem tam som urobil maximum provincii, nahral nieco okolo 20K bodov, ale vacsinou ma klikanie omrzelo velmi skoro a tak som robil svoje minimum, cize 9 provincii na 6lv. a vsetky ostatne na lv.2 a koniec (niekedy aj menej). Zabralo mi to cca 3 hodky...
...v novom turnaji som zvolil minimum na 20 provincii na lv.6. mam ich do 30 minut odklikane (tie idem vzdy automatom) a hotovo. Zvysok turnaja sa uz len hram, zabavam sa s nim, podla toho ako mam chut a cas (nastastie ma osobne manualny boj stale bavi). Prve dva turnaje som urobil hlavne zo zvedavosti na max (fenix+polozene 1 zbrojnik, 1, lesik na zivot a po 2 na strelcov a na magov, resp. v oceli som na magov nepolozil nic). Posledny turnaj som polozil 1 zbrojnika a 1 lesik na zivot a strelcov + fenix, urobil 10K bodov. Prvy turnaj som hral dokopy cca 8h, druhy o nieco menej a posledny dokopy 3h...
...Zaver: Pre mna, mozno ako z mala hracov, je to ulahcenie a spríjemnenie hrania, ak by som isiel na minimum - 20 provincii, tak aj skrátenie casu hrania turnaja (vzdy hram na 0s medzi kolami, takze hned v utorok koniec, resp. niekedy som hral tak, ze som lesiky polozil v piatok alebo sobotu, odohral turnaj, vezu a nasledujuci turnaj a z turnajom som cakal opat dalsich 10 dni, mozno sa postupom casu k tomuto vratim, ak nebude tolko casu alebo chuti). Ked som odohral turnaj na max. tak cas hrania bol cca rovnaky, ako pri klikajucom turnaji, lenze v starom turnaji to bolo klikanie=utrpenie. Ak zahram svoje nove minimum, tak to usetri kopec, casu, resp. za rovnaky cas ako som venoval klikaniu viem teraz uhrat 2x viac bodov...
PS: Som v na konci vyskumu, 298 lv. divov, 133 rozsireni. Potrebne jednotky mam vzdy +999 oddielov. raz za nejaky cas si v pripade potreby naklikam nove. Vezu idem vzdy v nedelu naraz cez casovace a celu bojom. Co sa tyka casovacov, tak momentalne pri ich vyuziti je stale nizsia spotreba ako prisun. Co sa tyka lesikov, tak 2-3 vyrobim za tyzden, zbrojnika mam cca kazdu tretiu vezu (aj preto neocakavam, ze by som kazdy turnaj robil na max. no 10K je realnych, uvidime)...
 

Anthalas

Znalec fóra
Cely novy turnaj je trest pro lidi kteri hre venovaly mraky casu , pokud jses na konci vyzkumu , nejake to rozsireni ,divy a nemas tri medvedy na plose tak muzes akorat skocit sipku do zdi . fakt se nedivim ze lidi uz na to nemaji nervy a konci .
btw 26 provincie : 9M minci,110k prken a 55k drahokamu a nebo si to muzes rozdat 33k vs 65k v boji / 1 tezkoodenec ,2 obr.strelci ,psy a magove/ , tleskam tomu kdo tuhle krav.... vymyslel .
 

tupecpolni

Znalec fóra
Se omlouvám, že neumím takové ty vaše hezké odkazy, toť nad mé chápání, jak toho docílit, nevím, ta senilita... chjo.
Tedy pouze takto prachobyčejně:
Lovec: se snažím udržovat počty všech druhů relikvií na stejné úrovni. Magickou výrobu naprosto nepotřebuji, vyrábím pouze při DS na kouzelnické propriety (hůlka? - nejsem si jist). A používám jen při událostech, když je potřeba vyrobit hafo nějakého zboží. Asi jako většina hráčů, ne? Neb mám všeho furt dost, no. Promiň.
prchlik: dovolím si plknout, že jsem si mimochodně nerad zkusil přidat v novém turnaji. A stále musím tvrdit, že nový systém je časově úspornější. A hlavně se při něm nezmírá nudou. Ale je mi jasné, že staříkův dojem je mimo... Si hlavně hrajme napříč věky, toť perfekt.
 

voyager-1

Velmistr písma
@Anthalas ten střet co tu uvadíš je ale spíš jednoduchej střet. Posílení jednotek samozřejmě nutné, bez toho to už moc nejde.
A tři medvědi opravdu nejsou nutný, stačí jeden nebo dva, nasadit je jednou za turnaj, já je nasazuju ve středu a pomocí urychlovačů si naklikám desítky, stovky jednotek, že po turnaji mám vojsko skoro stejný jako před ním. Nevykupuji.

@tupecpolni gratulace k vítězství, Tvůj první ? A pak že to nejde, starci to tady táhnou a mladí fnukaj :) :)
 
Naposledy upraveno:

Lovec Krys

Legenda
@tupecpolni Napiš @ a pak začni psát jméno hráče, ono se ti pak nabídne celé (na české klávesnici se @ píše jako pravý alt + v, na anglické jako shift + 2(neboli ě na české)).
Časově méně to náročné je, pokud hráč nejede ruční boje. 10K s ručními boji to zabere více času než 20K na automat ve starém. (já v novém ještě nejel ani jeden souboj ručně a ani to nemám v úmyslu).
 

Anthalas

Znalec fóra
@voyager-1 jo oni ty medvedi vlastne nejsou potreba :) :) , turnaj nejde hrat bez ztrat a prave ty dva medvedi co mas ve meste ti dovoli do toho mlejnku nasypat vic jednotek . a jaky je rozdil v tom mit 1 a nebo 2 asi sam znas.
Ty napises ze ten stret je jednoduchy ale i tak prijdes o docela slusny pocet jednotek a ted si ten stret vynasob 50ti . aaaa to uz docela zaboli ze :) .
Pokud chces hrat turnaj na 8k+ tak prave pocet jednotek rozhoduje , nekdo si nasetri a pak to vymlati do jednoho turnaje a nekdo hodi tri krmeni a hraje to same kazdy turnaj . A dostavat +0 a nebo +100/150% je kur... rozdil. Jee to by bylo prskani kdyby ten efekt fungoval jen z jednoho medveda.

Ted je tu nova rasa tak jsem zvedav jak se projevi az ji dokoncim , to uz turnaj bude nehratelnej s tim jak rychle jde obtiznost nahoru ne ?

Novy turnaj je paskvil a jedinou lepsi vec co prinesl je mene klikani . Ale tak hlavne ze se mensim mestum ulevilo a uz si muzou krome veze jet zadarmo i turnaj :)
 

Deleted User - 513035

Guest
@Lovec Krys neviem ako rychlo si dokazal klikat (mozno som bol pomaly klikac :)), ale osobne som zahral na max turnaj aj v starom a aj v novom systeme, kde v novom som siel po 20 provinciu automatom a dalsich cca 90% duelov manualom a zabralo mi to cca rovnaky cas. Na 10K bodov potrebujem cca 3 hodiny cisteho hrania...
PS: novy system ma kopec nedostatkov, aj ja by som bol rad, ak by sa upravili, ale v ziadnom pripade by som si nezelal spat klikaci maraton, to nebola hra a uz vobec nie zabava, skor taka povinnost, ak som chcel rast a napredovat. Teraz po 20-ku je to opat povinnost ale 4x kratsia a potom sa zacina pre mna hra, mam rad vyzvy a nastastie, ako som uz pisal, manual ma zatial bavi a ked som tu naklikam si do mesta co je potreba, a dalej kecam so spoluhracmi o blbostiach a popritom sa hram :)..
 
Naposledy upraveno moderátorem:
a nekdo hodi tri krmeni a hraje to same kazdy turnaj .
zkusme se nad tím trošku zamyslet. Opravdu jde tohle dělat každý turnaj?

Já mám medvědy dva a krmím je cca co 2-3 měsíce, abych stihl doplnit zásoby.
Jedno krmení mě totiž vyjde asi na 20 kouzel 100% kladívek a asi 250-300 5hodinových urychlovačů.
Tohle opravdu nejde dělat každý týden.
A třeba jen teď křišťálový turnaj, kde jsem zaostal za vítězem (gratuluju - došly mi provincie a víc se mi jich nechtělo vykupovat :D ) o cca 1000 bodů, mě stál 650 oddílů luků, 450 oddílů mágů, 300 oddílů těžkooděnců a něco dalších jednotek a stovky tisíc surovin. Tohle opravdu nejde každý týden - medvěd nemedvěd ;)

PS: ano, možná při hře na těch 5-8000 bodů, ale co to je za výsledek?
 

Anthalas

Znalec fóra
@Emhyr var Emreis II a ty tu vyrobu jednotek pouzijes celou na jeden turnaj ? :) tezko ze ! Ale vlastne jsi si odpovedel sam . nemit dva medvedy tak nasypes do turnaje 1500 oddilu jednotek ? dost o tom pochybuju . druha vec je ze kdyby jsi mel jednoho tak tech pozehnani a casovacu pouzijes daleko vice na stejny vysledek . Takze i kdyz se snazis presvedcit jak je strasne drahe zivit medveda , tak jsi vlastne potvrdil ze bez co nejvice medvedu nejde hrat turnaj na slusny vysledek.
 

Deleted User - 513035

Guest
@Emhyr var Emreis II , myslim, ze prave o to tvorcom islo, aby max. turnaj bol za max. namahu a nebola to samozrejmost, resp. pri starom systeme vyhral turnaj ten, co mal dostatok casu a provincii, niektore turnaje boli "zadarmo" proste kopec VB a inych veci za minimum investicii. Urobilu zmenu, ako som uz pisal, nie dokonalu, ale z mojho pohladu zmenu k lepsiemu :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
@Anthalas já přece netvrdím, že medvědi nepomáhají. Ale tvrdím to, že i přes měedvěd nejde kvůli konečnému množství zásob hrát na plno každý týden. Kdybych to tak hrál, tak jsem do měsíce bez vojáků (a do několika bez surovin) a tak rychle si zásobu na výrobu vojáků pes medvědy nedoplním.

Souhlas, že čím víc medvědů, tím častěji se můžu rozšoupnout. Ale nejde jen o medvědy, ale i o úrovně příslušných divů, které urychlují a navyšují výroby.

ad dva medvědi: však jsem taky musel něco obětovat, abych se k nim dopracoval. Zadarmo to nebylo a ti šílenci, co dali tři (nebo 4), to už je fakt extrém. Ale ono se jim to časem vrátí...
 

voyager-1

Velmistr písma
zvláštní město, k tomu asi 25 zbrojnic a desítky malých zbrojnic, asi 12 rajů m. pannen, vidím jen ojedinělý manuf. i obytky.

jeho spol. udělalo u mramoru 370k bodů
 

Radvanus

Znalec fóra
3 řady po šesti a nad nimi další 4 medvědi.PNG
 
Nahoru