Ahoj,dovolím si podotknouti na adresu INNO,že hraji ještě jednu jejich hru a tam jsou boje o pevnosti.
Potřebovali prachy,tak hodili do prodej set (podotýkám kdo nedotuje výrobce finančně tak se k němu nedostal) a ten totálně převálcoval veškeré dostupné sety a bitvy se staly jaksi nevyrovnané.
Pak běžel tzv.IFBC (mezinárodní mistrovstí v bitvách) podle nějž se mělo vybalancovat ono nevyvážení,ale ouha někde se stala chyba a úprava vedla k ještě horšímu stavu a bitvy začli silně strádat.
Tak se do eventu dal set jenž slušně vyrovnal ten placený,nicméně už nešlo moc co zachraňovat.
Podotýkám,že na živých světech se odehrávali bitvy 2x - 3x týdně i vícekrát...teď na nejbojovnějším světě probýhá bitva tak jednou za 7 - 14 dní.
A co z toho vyvozuji a proč to sem uvádím???
Protože dostávám silný pocit,že úprava turnajů jde stejným směrem.
Jsem Trpaslík stále a mám malý výběr vojska tak i *** nejsou nijak závratné,však to znáte
Ale tak jak je nastaven terén a namixovaný nepřítel vede ktomu,že i za pomocí stromků a zbrojíře jsem nucen min.50% vykupovat.
Jako člověka kterého boje baví a zajímají to bohužel trošku zarmucuje a hra se pro mne stává jen klikáním na obnovu vojska,střádání surovin které mi lidé ze společenství nepoměrně mění abych je zase nacpal do turnaje
Přitom jsem se v turnajích dokázal držet na +- 3 - 6 místě ve spolku a z cca 25 provincií dával v boji 15 i více.
Ahoj,muselo to ven