• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Diskuze Podzimní zvířetník 2024

Elvinka12

Pokročilý žák
jo jednorožec se mi líbí a pěkně se hodí do našeho elvenarského světa
výroba která snad nikoho neurazí na 3x3 budovu fajn a krmný efekt si myslím že taky využiju ikdyž si myslím že byl víc cílený pro hráče kteří vyjednávají
co se týká toho že omezí grafické rozdíly v levelech, je pravda že taky obvykle stavím až na 9 nebo na 8 ikdyž loňského hada jsem měla na 4 dlouho teď je 8 a tady mám hada s jednorožcem z bety sluší jim to
moje obvyklé odměny budou nejspíš opet runy ty se hodí vždy a nebo snad nějaká pěkná budova co se může hodit v nové kapitole
Snímek obrazovky 2024-09-04 120729.png

Lvica

Kolemjdoucí
hmmm až na to že já tam mám 2x jednorožce a hada ani jednou...proč? první budova jednorožec Glido a na konci opět jednorožec...

Ludi

Zasloužilý veterán
Jednorožec se hodí do nové 22. kapitoly, pomůže s osvíceným zbožím. Jen je to taková baculka :cool:. Ale jinak dobrý.

Elenthiel

Kolemjdoucí
Ahoj.Dnes jsem otestoval #Dilda#. Mám ho zatím na lvl 8, po zdolání komplet věže to hodilo 1,10M bloků :D Táhlé budova bude tahoun na zisk osvíceného zboží pro fandy věže.Po dlouhý době Evobudova která má neskutečný potenciál.

Lovec Krys

Legenda
Ani moc nepomůže. Kdyby produkoval nebonusové tak ano, ale takhle moc ne.
Osvícené není ani tak problém vyrobit, jako spíše ho vyměnit přes ty otravné kupce, co si neumí ani pořídit pořádný vůz na zboží a nosí to v malých pytlících na rukách.

Schoenfeld

Mistr slova
Vzhledem ke stále se zmenšující rychlosti rozšiřování si teď sakra rozmýšlím případná zařazení budov na plochu. S úbytkem diamantů ve Věži se to ještě přiostřilo.

Snížil se počet hrajících, takže co ještě před rokem bohatě stačilo v lize na 5% lepších hráčů, dnes sotva dosahuje bronzové.
Krásný příklad výpovědní hodnoty statistiky.
Když se hráčská škála zúží jenom na zuřivě hrající, tudíž lepší a nejlepší hráče, a zároveň se podstatně sníží počet nově příchozích aktivních hráčů (současný stav), tak současné procentuální ligové rozvrstvení naprosto ztratilo svůj smysl.

MICHAL 5

Pozorovatel
Z důvodu že není vlákno pro zpětnou vazbu na letošní akci navrhuju použít loňské
Který den přesně skončí událost abych byl připraven

Lovec Krys

Legenda
18.9. 1. den
19.9. 2. den
20.9. 3. den
...
30.9. 13. den
1.10. 14. den
...
8.10. 21. den - poslední odměna
Takže pokud to bude probíhat jako obvykle a pokud ještě umím počítat, tak konec bude 9.10. dopoledne.

Schoenfeld

Mistr slova
K tomu, co jsem napsal 19. 9. 1924, můžu pouze dodat, že poněkud potěšily Pozůstatky věčnosti, ale že by šlo rozšiřování zásadně rychleji, to tedy ne.
Pomohlo by třeba zastropovat počet požadovaných dia třeba na 5 tis. To by určitě byl důvod k jistému tichému zajásání.