Ahoj, našla jsem chvilku, abych se mohla vyjádřit k soutěži. Začala jsem ... hledala srdce, luštila křížovku - správně. U třetího úkolu jsem si řekla, že je to tedy hra a zkusila jsem napsat, co asi tak
moderátoři mohli vymyslet za kombinace. Navíc jsem u toho přemýšlela, jak asi tak mohu někomu vidět do hlavy. U výřezů jsem skončila, protože tolik času na prohledání jsem neměla. Pro příště by ale bylo víc fér, kdyby bylo pro hráče měřeno stejným metrem. Každý si zvolil při vstupu do hry rasu a ta druhá ho tak až moc nezajímá. Tedy, když hledat, tak stejně, ne 2 : 1 ve prospěch elfů. Otázka k pravidlům byla zajímavá, ale to už jsem nezjišťovala, protože, jak jsem napsala, končila jsem třetí tajemnou otázkou.
Dnes jsem se podívala na výsledky a objevila jsem bonusovou otázku. A nevěřila jsem vlastním očím. Napadlo mě, že tam klidně mohlo být napsáno, co měla den předem k obědu. Bylo by to stejné, protože předpokládám, že hra je díky nickům anonymní a moderátorku nikdo nikdy neviděl. Omlouvám se, pokud jsou někde fotky třeba na FB. Tam jsem ještě nezavítala.
Ráda soutěžím ve vědomostních otázkách, ale nikdy nehraji ty, které začínají "Odhadněte, kolik ...."
Přeji všechno dobré moderátorům, hře, aby se díky vývoji rozvíjela a možná trochu lepší nápady na otázky do soutěží.

Diamanty si raději koupím.