• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Marian24

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Embla

Hlavní moderátor fóra
Elvenar tým
Osobnost1.png
1. Jak se jmenuješ, odkud jsi a kolik ti je let?
Marian, žiju na planete zem a mam 40 rokov :D. Krasná myšlienka R. Regana, ak by na lidstvo zautočila mimozemska civilizacia nerozdelovali by sme sa z akeho sme štatu, kde su naše vyznačene hranice boli by sme jenom ludia, ktory žiju na planete zem a ta je našim domovom a odtialto sme. Držim sa tejto myšlienky pretože čistejšiu myšlienku som ešte nepočul a je strašne hlboka. To naše uvedomenie sa a vyspelosť našej mysle je bohužial zatim katastrofalna, sami to vidite, čo sa deje celou histoiou lidstva a i teď.

2. Jak dlouho už hraješ Elvenar? A vzpomeneš si, co tě ke hře přitáhlo?
Hraju od roku 2018 OKTOBER na Arendylle, a co mne pritahlo ke hre? Vždy som mal rad stredoveke strategie, do stredoveku mne vždy něco silne vtahovalo, ale něco mi v nich chybelo, s odstupom času som zistil, že to bola prave tato vnesena fantasy do hry - realita nerealita :D. Hra ma peknu grafiku, pohodova hra, člověk u nej relaxuje a to ma drži i při jej hrani a i to že to není len také klikani, pretože je vela strategi akymy v hre hrač može isť a musí zapojiť trochu aj rozum, bez ktoreho to v hre nejde, inak hrač stagnuje ak jeho důvodem stagnacie není teda ešte omezeny volny čas. S odstupom času som ostal len už při Elvenary a nič ine nehram mimo šachov, ktore si také rad ešte zahram. Doba není najlepšia a uvolneni při tehle hre je strašne moc fajn.

3. Co rád děláš ve volném čase? Máš nějaké záliby?
Uff za tie roky bolo toho strašne moooc, čim som si preśiel a ake som mal zaliby :D: povedal by som, že to bola šilena jazda :D. Teraz som už hodne v klide a snažim sa žiť, pretože člověk, ak ma hodne zalib, je to dobře, až na to, že zabuda přitom na svoj život a povinnosti, čo je zas špatny extrem. Takže som od všeho upustil a teď som v normale, jedu už jenom hudba rock n roll :D, literatura faktu, sledovanie NHL a návštěva tuzemských hokejových zapasov, mystika – Myslite, že skutečne največšia pyramida je v Egypte alebo J. Amerike? :D: Baalbek, Puma Punku poznate? Človek, keď to vidi, neda sa od toho odtrhnuť a nezajimať sa o to a vstrebavať to všetko do seba, jak je to impozantne a neskutočne skutočne - mazec. :DTakže už iba tieto zaliby, ale hodne ich potlačujem, inak by som zas tomu všetkemu a dalšimu uplne prepadol: a bol by som v pytli. :D

4. Jaké práci se věnuješ v reálném životě?
Ajajaj to bude rychla odpoveď a stroha - praca je duležita pre život kvůli financim (žabím kužičkam, jako řikali Indiani Sev. Ameriky), ale není mojim koničkom odrobiť a rychlo dom :D: Som SV Quality v automotiv od roku 2005.

5. Co znamená tvá přezdívka ve hře a má pro tebe nějaký význam?
Ne ne, dal som si něco, co se dobře pamatuje při tech vstupnych heslach, co v praci musim znat :D. Nevedet uživatelske meno do Elvenaru to by mne fakt mrzelo a neskutečne vytačalo :D.

6. Zajímalo by mě, jakou rasu sis vybral a proč? Jaká spřátelená rasa ti byla nejbližší?
No tak ja videl reklamu na Elvenar v TV a hned, že to skusim. Namačkal som to na nete a bol som v hre, neak som nepremyšlal nad tym, za koho hrajem, a že to hram na Arendylle za ludi. S odstupom času, keď som hre prichadzal na chuť a prepadol som jej a opeť zviťazila moja zvedavosť, som si s odstupom času založil město aj na Wyniandore, kde to mastim za Elfy, pretože ma to zajímalo, ake je to hrať aj za nich a ako by vypadalo Elfske mesto :D. Prosim už nevymyšlajte žadne rasy dve stačia!!! :D Pači sa mi hrať aj za ludi, aj za Elfy. U ludi sa mi lepšie valči než s Elfama a zas Elfy maju krajšie města než ludia , všetko ma to to svoje .Takhle je ta hra pre mňa kompletna, hrať iba za jednu rasu beriem jako polovičatu hru, ktora by nepokryla moju zvedavosť. Takto som kompletny a spokojny :D.

7. Využíváš aplikaci v mobilu nebo hraješ jen na PC?
Mastím aj aj - a nedokažem si predstaviť hrať Elvenar bez apky, keď člověk nemože byť na PC a lieta svetom. No to by bola strašna stagnacia kapitolami hlavne u tych poslednych kapitol, takže zaplať buh za to, že mame možnosť aj apky, aj PC. Na PC si hru uživam i graficky, určite budovy už ma aj motivovali v stavebnictve jejich určite stavebne prvky su neskutečne pekne a daju sa preniesť aj do reality. To, čo sa neda, tak len ziram na tie fontany na nadvori hlavnych sidel a tak :D.

8. Co si myslíš o událostech a jejich odměnách? A zajímá mě tvůj názor na mechaniku v Pohřbeném městě, případně rotující truhly či mechaniku s 16. přihrádkami.
Som rad, že su eventy časte, určity hráči na to brblaju, ale ja som rad, i keď odmeny už nie su také jako v časoch ohniveho fenixa, hnedeho medveďa, ale nahrať sa tam da vždy niečo pre město. A keď nič nezaujme, tak idem po denních odmenach, jako je armada alebo VB a vytrieskam z toho, čo to da :D.
Čo sa tyka mechanik, na mojom názory nezaleži (ešte som nepočul, že by hrači predložili INNU neaku mechaniku), som hrač a toto mi predklada INNO v hre, ktoru mam strašne rad. Jedine, čo k tomu poviem, mam radšej rozum než nahodu a strielať v 16 prehradkach je nahoda, kdežto mechanika Pohřbeneho města už neni taka nahoda jako strielanie do prehradek. Viem ale zas, že mechanika Pohřbeneho města ma v globale menej faušikov medzi hračmi, pretože je to zložitejšie v uvodzovkach :D. Keď to zoberiem celkovo každy event, nech ma svoju mechaniku aspoň není stereotip, no ne? Čo by to bolo, ak by mechanika bola super, ale bola by stereotipna, to si myslim, že by take nebolo ono. Takže Gooood.
Len prosim o jedno, už je strašne hodne hračov ďaleko v kapitolach a tie vyzkumy provinci su neskutočne dlhe, časte eventy su obsiahle ukolamy vyřeš strety v provinci nebo ve veži, je to devastujuce a deprimujuce a proti všetkej logike, hrači sa na tom často zasekavaju včetně mňa. Mali by sa tieto ukoly fakt znižiť v eventoch.

9. Stejně tak by mě zajímal tvůj názor na Věž věčnosti. Co si myslíš o odměnách.
Čo sa tyka Veže, super spestrenie v hre, pametam si Elvenar, keď Vež nebyla. Musim ale povedať, že teraz to maju hrači strašne ťažke. Začal som Elvenar hrať na Arendylle, kde Vež ešte nebola a pak až začínala – Na Arendylle mam 1 250 000 ulomku a v Akademi kuziel ani nevyrabam lepidla len počas eventu, aby som plnil ukoly, jak ich mam hodne, inak vyrabam požehnania Magicka vyroba. Toto je svet Arendyll, kde boli kedysi ve Veži knihovny, ktore hodne mestam pomahali s ulomkamy a lepidlamy. Mam ich 7 postavenych kompletne a 3 komplety v inventari.
Jako som pisal, potom som založil město na Winyandore, stihol som nahrať jedinu knihovnu, pak sa knihovny z Veže stahli, mam nedostatek ulomku, aj keď Veź robim navrch, v sobotu už nemožem spustit remeselnu vyrobu, pretože nemam úlomky, lepidiel je tak isto pramalo a musim sa hlidať na Winyandore, čo v remeselnej budem vyrabať, aby som neak z ulomkamy aspoň do soboty vydržal.
Vždy si spomeniem teda na hračov, ktory plaču, že maju miliony ulomkov a nevedia čo s nimy preboha :D. Ano mam aj ja na Arendylle milion, ale na Wyniandore nemam ani sto ulomkov a musim sa neustale hlidať, čo si vyrobim v remeselnej na Winyandore :D: Toto by som chcel vzkazať tymto hračom, aby boli radi za ten prebytek ulomkov, teď to už neni možne.
Obrovsky nepomer medzi blahobytom na Arendylle a Wyniandorom - rozdil medzi - starou Veži a novou Veži. Čo sa tyka odmien u bossov katastrofa, ano možte ziskať kuzelnu obytku alebo dilnu, džina atd., ale ruku na srdce, kolko krat vam za tie roky padnu? Naviac sa do Veže zanašaju Artefakty, ktore už hráči maju nahrane, to není žadna odmena, za vymlatenu armadu alebo suroviny.
Dobre prišli novy hrači, ktory artefakty nemaju, tak ať im je Vež nabízí a k tomu volbu nečeho noveho na principe budovy podobnej knihovne, ktoru by mali zas v ponuke hrači, ktory Artefakty už maju.
Mne proste ve Veži chyba neaka nova budova podobna knihovne, ktora by sa tak isto skládala v set jako Mesični knihovna a mala by pre mesto skutečny vyznam. Až teraz vidim silu Mesičich knihoven, mužu to na svem priklade porovnat a vidim, čo to robi s mestamy a aky je rozdiel v mestach, kde su Mesični knihovny, a kde nie.
Popravde Vež je spestrenie, ale straca svoj šmrnc, čim ďalej tym viac a vyvojari by mali prisť opeť s neakou novou setovou budovou, ktora by bola niečim jako Mesični knihovna, len podla kapitol by davala hračom, ktory už maju knihovny trebars, KR, unurium, runy, krmivo atd., je vela napadov, čo by to mohlo byť.
Je strašny pohlad, keď konečne porazite bossa, tužobne čakate, čo vam padne a on vypadne Artefakt budovy, ktoru mate už dva roky na 10 levly. To je tak trocha vysmech od vyvojarov, ne? Toto nemože byť odmena za stratu armády alebo surovin při plneni veže. NIČ vam to neda takato odmena!

Čo sa tyka otazky obtiažnosti na Arendylle, kde hram za ludi, je to okej ale na Winyandore, kde hram za elfy, sa dosť trapim a nemam šancu ju dať bojom ani nahodou. Pritom by to malo byť naopak, pretože na Arendylle mam kapitolu Tymovy duch, o moc vyššie vylevlovane divy než na Winyandore, kde som v kapitole Ambasady a nižšie vylevlene divy. Pritom mam pozapinane rovnake stromky a ohnivy fenix aktivovany.
Takže je to paradox :D Vravi sa, že s vylepšenymi divmy a kapitolamy sa sťažuje o to vice i turnaj i Vež, mne sa to teda nepotvrdilo :D.
 

Embla

Hlavní moderátor fóra
Elvenar tým
10. Bojuješ v provinciích či v turnajích? Případně je pro tebe lepší vyjednávání či boj?
100 % armada v provinciích, v turnajích 90 %. Armada na oboch svetoch. Až sa mi podari dohrať poslednu kapitolu, ktora bude v tom čase aktualna :D, mam v plane strašne moc zbrojnic, vytunene armadne divy na full a isť iba armádou aj vež na 100 % až na vrch :D, mňa to vyjednavanie nebaví no :D. Asi nie som rodeny vyjednavač :D.

11. Sleduješ dění na betě a máš přehled o připravovaných novinkách, dřív než přijdou k nám na cz svět?
Ano, sledujem vďaka vašmu foru a vždy viem o novinkách dřív, než pridu na cz svet. Je strašne fajn, že na toto forum chodia fakt skutočne velky hrači (Dinosaury), od ktorych som sa toho dosť naučil, alebo mi vyždy dobře poradili. Take vždy na fore pišu, čo je nove na bete, a prekonzultuju to tam. Myslim, že by som ani nebol tak ďaleko v hre, ak by som na toto forum nechodil. Nemusim ani menovať, viete, o akych hračov ide :D. Takže diky za to musim povedať, že tak jako Elvenar, tak neak sa aj toto forum stalo sučasťou mojej hry Elvenar.

12. A teď možná záludná otázka. Když hraješ hru, nenapadlo tě někdy něco změnit či vylepšit? Případně co by to bylo?
Vždy je čo vylepšovať a vždy sa musí isť do predu, plati to o živote i o hre, inak je stagnacia a uspokojenie. Hra ma vela spusobov, jako isť strategicky kapitolamy, vežou, turnajamy atd., ale globalne začinam pociťovať, že sa začina vytracať sloboda rozhodovania hrača a jeho volby z hladiska ponukanych odmien vo Veži a eventoch tam tie slobodne cesty k odmenam chybaju, čo je naškodu, a odmeny su striktne predpisane.

Rozvetvil by som Vež, nechal 2 patra pre všetkych stejne a tretie patro by mala Veža rozdelene na 3 vrcholove veže, kto nemá artefakty, ať jde do leveho patra a hraje o možnosť nahrať si artefakty, kto ich ma, nech ide do vrcholovej pravej veže, kde bude mať možnosť si v truhlach nahrať ine věci trebars neaku tu novu budovu, jako bola knihovna, kto nechce nič z toho, nech ide do strednej vrcholovej veže, kde budu ine odmeny než vo vrcholovej lavej a pravej veži. Toto je len jeden priklad slobodnej cesty a rozhodnutia sa hrača, aku odmenu by chcel a akym smerom pojde, ktory je vo veži teraz uplne omezeny, čo je na škodu všetkych. Jeden vytyčeny smer a hotovo :D: To je socializmus :D: Nebiť priklincovany v živote a plati to i o hre, je vždy super pocit. Přitom odmeny pre společenstvo nech už hrači si povyberaju směr na vrchol veže aky chcu, by bolo bodovane stejne ako teraz, stačilo by dať hračom len na vyber ruzne smery, v ktorych budu ruzne odmeny cestou na vrchol Veže a tie si zvoli hrač, o čo chce hrať.

Divy - chybaju divy na kratenie času provinci, grafika Akademia kuziel, budova stavitelov už roky je stejna, chcelo by tomu dať novy vymakany lesk, divim sa, že Elvenar nepozna burku, noc ,dešť, duhu, uragan, jako by sme mali v ňom len krajinu so snehom a bez snehu a na to, aka je to fantazi, je to škoda pre tych, ktory sa kochaju aj grafikov a hladaju detaily v budovach a na hre a nehraju to strnule len na body a rebriček. Proste neco pre fajnšmejkrov Elvenaru.

Teď si zafantazirujem vo svete fantazi. Čo keby bolo podzemie mesta s placom na eventove budovy, ktore si hrač nahraje, bola by to taka prehliadka eventovek (zbierka) je škoda ich mať v inventari a nevidieť ich postavene a hl. mestu by to ušetrilo strašne moc miesta. A že by boli pak mesta moc našlapane? Tak OK v tom place v podzemi by bola možnosť si aktivovať max 15 eventovek, ktore by boli zvyraznene. Ale toto všetko si dokažem predstaviť, bola by to taka podzemna komnata s pokladmy daneho hlavneho mesta.

DS konečne nabušiť poriadnymy odmenamy, pretože DS neskutočne upada, a i keď sa zavadzaju zmeny, nemyslim si, že toto bude ten spravny krok vpred pre DS.
Vlezd do kasaren, taboru žoldneru, cvičište tak abych mohl zadat vyrobu vojaku, ale nevybrat je. Duvod, když stavam armadu mit je hodne vyrobeno za 4 dni, pak namačknout hnedaka, a vše co mam vyrobeno, by se nasobilo, takhle ta možnost neni možna, protože každy klik je vyber postavene armady.
Ve Veži by bylo moc fajn, kdyby byli zobrazene suroviny, často se mi stane, že mi pri vyjednavani dojdou kladiva nebo zlato .

13. Co si myslíš o Akademii kouzel a všem, co nabízí?
Akademia kuziel – kdysi zavedenim remeselnej vyroby bol super napad a super boli i odmeny z naplneni oparov videnia. Musim konštatovať, že po poslednej zmene, ktora bola nedavno, boli odmeny z oparov videnia krokom dozadu a tieto odmeny z Akademie kuziel stratili svoje čaro. Nahravať nejmenši miestnosti alebo 1 kamen pre vyjednavanie vo Veži nepovažujem za odmeny oproti tomu, čo sa dostavalo z odmien před tym. Je to obrovska škoda. Od zavedenej zmeny mi ani raz nenaskočilo 500 diamantov ani na jednom svete, před tym chodili celkom dobre, nie som si isty, či tam nedošlo aj na kratenie potencionalnej možnosti v percentach na vyhru diamantov, ale to som si není isty. Na Arendylle mi ide remeselna v jednom kuse, tak tech truhel som uź od zmeny pootvaral hodne, ale vždy sklamanie. Pred tym porad VB, diamanty, same dobre věci, už je to ale preč.

14. Moc ti děkuji za tvůj čas. Chtěl bys něco říct na závěr?
Dakujem vam za skvele forum, a že sa o neho takto starate. A prajem všetkym lasku, zdravie, mier a čistu planetu zem, ktora je našim domovom.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru