Každý začínajúci hráč, by mal urobiť všetko pre to, aby dokázal hrať komplet vežu.
Počty sú jednoduché, 275 garantovaných diamantov - za rok to činí 14300 diamantov.
V priemere počítajme, že individuálne každý týždeň získa vo veži 75 ďalších diamantov - za rok to činí 3900 diamantov.
Vďaka veži mu ide akadémia nonstop 24/7. V priemere otváram truhlu každý tretí deň, čiže 10x do mesiaca, to je 5x šanca na 500 diamantov do mesiaca z akadémie. Aj keby sa to podarilo iba raz mesačne, tak je to ďalších 500*12 = 6000 diamantov.
Dokopy to je 24200 diamantov za 1 rok. Odrátame 2000 diamantov na vylepšenie chatrče a 1500 diamantov na vylepšenie akadémie. Ostáva nám 20700 diamantov.
Prvých 10 vylepšení za diamanty stojí 18150 diamantov.
Ak si hráč počká na 10% zľavu na rozšírenie, tak za 19 575 diamantov kúpi 11 rozšírení.
Ak by niekedy ešte prišla znovu 20% akcia, tak za 20 600 diamantov kúpi 12 rozšírení.
Okrem toho za ten rok môže získať x kúzelných obytných budov, x kúzelných dielni, x džinov, čo by znamenalo aj omnoho viac diamantov.
A nezabúdajme, že vďaka veži bude mať daný hráč aj dostatok armády na turnaje.
V našom spoločenstve sme tiež bojovali s hráčmi, ktorí tvrdili, že to nepôjde. Hráč, ktorý sa nevedel poriadne dostať cez prvé poschodie, dnes dáva rady ďalším hráčom, ako dokončiť všetky tri poschodia.
Já si dovolím trošku nesouhlasit s Ladusem ohledně neomezené armády z věže. Na to by člověk musel mít alespoň tak 5 medvědů, aby to šlo. Průměrně se tam dá získat tak kolem 200h urychlovačů týdně (při celé věži a společenství alespoň na 11 odměnách (ve 12. stejně urychlovače nejsou, tak je to z tohoto hlediska jedno)) a to rozhodně není neomezené množství.
Prepáč, že som na Tvoju správu nereagoval skôr ale všimol som si ju až dnes. Zo zvedavosti môžem spočítať v ďalšej veži, koľko vojska som stratil v celej veži a koľko vojska si budem môcť vďaka odmenám za ten týždeň vyprodukovať.