• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Lisinconia hledá parťáka

xvnd

Kolemjdoucí
Zdravím,
hledáme parťáka, parťačku do našeho společenství Lisinconia ve světě Winyandor, každý týden zlatá věž, v turnaji 16+ truhel, DS mírně aktivně i v jámě, vždy všechny truhly, pokud máš zájem se přidat k fajn partě, rádi tě přivítáme, písni, klidně i rovnou ve hře a pošlu pozvánku.

Přílohy

• Snímek obrazovky 2025-10-23 194110.png
    Snímek obrazovky 2025-10-23 194110.png
    376,6 KB · Zobrazení: 41
Naposledy upraveno:
Tak nevím jestli bez koleček někoho sežete jak jinak kromě domluvy a vlastní investice sehnat VB (Vědomostní Body) do divů?

Funguje to skvěle, až mě to samotného překvapilo, je to lepší, jak jakákoli kolečka, vláčky, řetězy a podobně, na výměnu nečekáš, dáš nabídku na chat a kdo ji první vezme, s tím výměnu uskutečníš, výměny probíhají v neomezeném počtu bodů, od pár desítek po stovky a tisíce, takže když máš body, nebo relikvie, vyplníš div klidně během hodiny, tím myslím div na 30 levlu a výše, ty nízké máš hned, je to o komunikaci

nábor stále trvá, hledáme aktivního, spolehlivého parťáka/partačku

Naposledy upraveno:
Ahoj,

měl bys upřesnit o jaký svět se jedná. Vzhledem k tomu, že tu hledá členy spolek Lisinconia, po němž ve světě Arendyllu není ani tuchy, tak se zejmě jedná o prostředí Winyadoru. V Arendyllu tvá hráčská identita hraje ve spolku Flákači, který má plný stav.
Jinak, bohužel nás, kteří musejí zůstat věrni tomuto dlouho léty osvědčenému diskusnímu prostředí, neboť nás neláká prostředí bezbřehé diskusní žumpy sociálních sítí, tu už moc není, takže ti nezbývá, než se s tím smířit, nebo to řešit v septiku Discordu. Ale o tom už jsem psal před jistým časem.

Je to v sekci Fórum - Herní světy - Winyandor - Společenství hledá hráče,
ale děkuji za upozornění, upravil jsem to i na začátku, aby to bylo zřetelné hned,
jinak hraji na obou světech a na Arendyllu ve spolku Flákači máme sice plný stav,
ale jedna spoluhráčka oznámila konec hry, tak jestli máš zájem o spolek na Arendyllu,
tak tě rádi mezi sebou uvítáme, jen na Arendyllu hraji ve spolku, kde není,
až takový výkon hráčů, tam děláme v turnaji 11+ truhliček a věž na zlato,
když máme v archivu aspoň 150 esencí, takže zhruba ob věž, i když teď se nám
už povedlo i dvě zlaté po sobě.

Zdravím, opět hledáme parťáka do pohodového společenství Lisinconia ve světě Winyandor, každý týden zlatá věž, turnaj 16+ truhel (převážně vždy všechny), DS mírně aktivně i v jámě, vždy všechny odměny z map, pokud máš zájem napiš mi zde, nebo rovnou ve hře.

Přílohy

• Snímek obrazovky 2026-01-28 031511.jpg
    Snímek obrazovky 2026-01-28 031511.jpg
    105,5 KB · Zobrazení: 23
Zpět