Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Je to slunovrat v zimním kabátku, to je bájo, vím co mám čekat.
Jestli získám vytoužené kulturní budovy je zas dílem náhody, to mě pravda moc netěší.
Ale zdá se, že celá věc je koncipovaná tak, že mám šanci získat, neříkám jak velkou, všechny hlavní výhry.
A jako třešnička na dortu, Otec pralesa dostal další podoby, je to jedna z mých nejoblíbenějších kulturních budov.
U mě 8 z 10.
Tak to bude ozaj dlhá akcia. Osobne sa mi tento systém v Letnom slnovrate veľmi páčil, takže rozhodne som spokojný s tým, že ho uviedli aj v tejto akcii.
Tak to bude tým, že si zamietla oznámenie na úvodnej stránke fóre, ktoré oznamovalo toto sneženie. Či sa dá táto akcia nejak vrátiť späť vedia asi len moderátori.
@Lucinka14, řešení je docela jednoduché. Klikni nahoře v liště na svoje jméno, rozbalí se Ti seznam, kde vyber položku "Možnosti". Otevře se Ti vyskakovací okno, kde zaškrtni úplně poslední čtvereček, u kterého není žádný popis, avšak nalevo nahoře od něj je nadpis "Oznámení". Pak potvrď okno a máš to znovu zapnuté.
Ani nevíš @Thespia, jak rád bych Ti vyhověl, leč nemám kde brát a nemůžu si vymýšlet nové sekce na Wiki, respektive ani upravovat bez zadání od InnoGames. Od letního slunovratu jsme měli již i další event, ovšem dodnes jsem k němu nedostal ani čárku.