• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Kasárny

Savona

Kolemjdoucí
Ahoj, prosím, proč se mi u třech posledních jednotek vyrábí tak málo vojáků ? Když na ně najedu myší, tak by jich mělo být 57, ale vyrábí se jich podstatně méně. Ptala jsem se na i na podpoře, odpověděli mi, že je to chyba a tím to asi skončilo ...
1777294725317.png

Protože mají jinou velikost - viz. počet Jednotek v oddílu (21000 vs 3500). Stejně to budeš mít i ty s lidskými jednotkami.
Takže jich sice vyrobíš méně, ale do bitvy jich taky půjde méně.
1777350026581.png
1777350062530.png

Protože mají jinou velikost - viz. počet Jednotek v oddílu (21000 vs 3500). Stejně to budeš mít i ty s lidskými jednotkami.
Takže jich sice vyrobíš méně, ale do bitvy jich taky půjde méně.

Aha, takže počet vojáků se vyrábí správně, jen se to špatně zobrazuje v tom náhledu, děkuji za vysvětlení

Ono se to ani špatně nezobrazuje, jen to může být matoucí, když mají jednotky různou velikost.
U elfů to má i logiku - takový strom nebo golem bude asi větší než lučištník.
Ale fyzická velikost Moždíře asi nebude moc rozdílná oproti kušníkovi.
Takže možná ani nejde o fyzickou velikost, ale spíše o bojovou sílu jednotky.
Ve výsledku se stejně bojuje s oddíly. A počet vytrénovaných oddílů za jednotku času je v základu stejný pro všechny jednotky bez ohledu na jejich velikost (tzn. 1 oddíl kušníků se vytrénuje za stejnou dobu jako 1 oddíl moždířů).

Zpět