• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

kapitola 23 tajemství jednorožce

Chcete taky trochu informací

• ano

Hlasy: 4 80,0%
  • ne

Hlasy: 0 0,0%
  • ano

Hlasy: 1 20,0%

• Celkový počet hlasujících
    5

Schoenfeld

Mistr slova
Takže požadované informace nula. Ještě, že jsou bezpečnější zdroje než Discord, kde je člověk může získat.
Zatím to vypadá na dvě herní cesty. Jedna předpokládá vymýcení 2/3 až 3/4 plochy při souběžném budování čtyř požadovaných portálů předchozích kapitol. Druhá je delší, ale má umožňovat jakoby za lepších podmínek si zopakovat postupně ty čtyři z předchozích kapitol.
Jestliže je pravdy, že je v závěsu připravena 24. kapitola, nic mne neděsí, páč 25. bude následovat tak nejdříve po půl roce. Alespoň vzhledem k dosavadnímu tempu pokračování.
Napíše tu někdo něco objevnějšího a znalejnějšího?

Lovec Krys

Legenda
Trpaslíci, Víly, Orkové a Půlčíci.
Možno vidět v různém stavu rozestavění na cz1/2 serverech u hráčů na konci výzkumu a na betě v pokročilejším stadiu (xinn už je skoro na konci, podle stavu jeho vesnice a výzkumného stromu mu zbývá max. 7 výzkumů do konce).
Více informací o kapitole je možné se dočíst u iDavise: https://idavis-elvenar.com/guestRaces/secretsofunicorn.html

Elenthiel

Kolemjdoucí
Jenom příklad uložení :D

Přílohy

• f59429t570p6403169n4_xLGUZvMp.png
    f59429t570p6403169n4_xLGUZvMp.png
    122,8 KB · Zobrazení: 49

Schoenfeld

Mistr slova
Tady se píše o nesouvisejících věcech a pozítří vypukne to pravé šílenství.
Má někdo ucelenější informace?
Asi se po nich podívám na jiných fórech. Ne ale vokosocio.

Lovec Krys

Legenda
Výše máš na konci jednoho z mých příspěvků odkaz k iDavisovi, tam máš i informace o nákladech na portál a výrobny, ze kterých můžeš odvodit i to, jak zhruba dlouho ti zabere kapitola - alespoň ta závěrečná část, kdy už máš pouze výrobny z kap. 23 a z předchozích kapitol pouze portály.
xinn na betě už má hotovo.
Já plánuju 10 chatrčí (pokud se vleze, když tak ještě něco odteleportuju) a klikat co nejčastěji po hodině.

Schoenfeld

Mistr slova
O iDavisovi samozřejmě vím, ale také nemůže obsáhnout vše. To by musel stát doslova za zadky vývojářů. Ale přesto za informace od něj velký dík.
Je 12. června 8:10 a po kapitole č. 23 ani vidu ani slechu. Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu? Tak by zřejmě pravil klasik.
Že by obligátně začala kolem poledne a krásně by se tak třískala ze začátkem další Události? To by byl docela slušný masakr.

Lovec Krys

Legenda
Obvykle začíná kapitole kolem poledne nebo odpoledne, takže může začít za pár minut anebo kolem 15h.
Ještě není ve hře rozšíření z provincie, takže předpokládám, že nejprve bude aktualizace a pak teprve kapitola.

Lovec Krys

Legenda
Ono to rozložení se hlavně bude měnit. Jakmile se začnou stavět chatrče, tak s výjimkou trpaslíků* je možné začít teleportovat původní osadníky.

*-Ta žula mě zabije. Mám 12 orčích, vílích a půlčíkovských chatrčí a trpasličích mám 6 a nevím, zda jich stihnu dostavět dalších 6 dříve než dokončím výzkum.