Chtěl bych tímto
Thoriorxe v jeho názorech podpořit.
@Thoriorx Tak se těma diamantama klidně uplať.
Tady vidíš, že plnit povinné úkolu má smysl.
Ta hra je prostě tak naplánovaná, daj ti úkol postavit budovu, kterou pak nemůžeš zbourat a je to vyřešené.
Můžou ti sypat úkoly na výcvik jednotek, kolik jen zvládneš.
Bojovat tady proti základním parametrům hry nemá smysl, jestli se ti nelíbí, tak ji nehraj.
já osobně v té odpovědi vidím v jednotlivých řádkách toto:
1/ smejlík budiž polehčující okolností, ale urážka zůstane urážkou
2/ nesmyslené/nepravdivé tvrzení. To vidíš jen ty,
Thoriorx ne. jsi chytřejší než on?
3/ konstatování něčeho, co nemůžeš vědět
4/ nepravdivé tvrzení,
Thoriorxův dosavadní pokrok budiž důkazem. Nebo chce někdo tvrdit, že Thoriorx do teď tu hru v podstatě nehrál?
@Thoriorx Já jenom říkám, že stavba kasáren tě nezabije.
Už tady padlo spoustu dobrých rad, můžeš trénovat vojáky na turnaje a ušetřit vykupování (minimálně v prvních dvou kolech turnaje). Tím si dost ulehčíš, jak již bylo řečeno, je to skvělá příležitost na získání relikvií pro tvé zboží se zvýšenou výrobou, úlomky run nebo i celé runy do divů (bez run z turnajů bych neměla šanci na nějaký našetřit) a také vědomostní body navíc se občas šiknou
S touto radou souhlasím.
A argumentovat tím, že se to dá koupit i za diamanty? Proč utrácet, když to jde získat zdarma.
Proč sedět u počítače a nejít do lesa na ryby nebo k vodě na houby?
Třeba protože proto. každý má své důvody a podobnách dotazů lze vznášet mnoho.
Thoriorx napsal/a:
Snad v každé hře jsou lidi co na hráče co využívají prémiovou měnu k získání výhod či urychlení postupu v hře nahlíží z patra,nechápu proč
Abych se přiznal, tak na lidi, kteří si výhody v těchto hrách kupují, pohlížím také s určitým despektem.
Můj důvod je takový, že hru beru jako soutěž, kde se závodí například v tom, kdo je nelepší stratég a používání nákupu výhod z toho do jisté míry dělá soutěž, kdo je bohatší. A takovou hru hrát nechci.
A přiznávám, že jsem pokrytec a zrovna dnes jsem si nějaké diamanty koupil. Každý pro to máme své důvody.
u mne je to investice do toho, že si hru v budoucnu více užiji. a také ty samé důvody, co jsi vypsal ty. Věřím, že tu stovku si ode mne ta společnost vysloužila (v životě jsem za SW nic neplatil).
Ódin napsal/a:
@Thoriorx - není třeba cokoli hackovat. Ono ignorovat příběhovou linii úkolů není těžké, nicméně Ti poradím - pokud se časem rozhodneš, že začneš tuto řadu zase plnit, tak budeš pokračovat tam, kde jsi ji zanechal.
Pokud se nerozhodne, tak co?
Ódin napsal/a:
Tyto úkoly nejdou přeskočit a všichni hráči si je musí projít všechny.
Musí?
Ódin napsal/a:
Ostatní hráči Ti spíše chtěli naznačit, že tato budova je povinná právě díky těmto úkolům a po postavení nelze zbourat.
Thoriorx se snažil zas ostatním říct, že ty úkoly, kvůli kterým je "povinná", stejně neplní. Takže mu tam penduje úkol "postav kasárny". Tak proč mu furt předhazujete, že bude MUSET...
Prostě vyjádřil svůj názor k aktuální události a sdělil svůj styl hraní.
Otázkou tedy je (mimo téma), zda je pro hru bezpodmínečně nutné mít kasárny? Já jsem před půlkou třetí kapitoly a sdílím názor, že akorát zabírají místo a jsou nutné jen kvůli úkolům, které se Thoriorx rozhod ignorovat. A s touto ignorancí souvisí i to, že vedlejší (nepovinné) úkolové linie prostě také nepůjdou mírovou cestou plnit. turnaje jsou celkem fraška.
Osobně by se mi také líbilo, když by byla jasně daná možnost zvolit si směr svého vývoje.