No, docela mě bude zajímat odpověď na tu 7. otázku. Pokud bych byl s odpovědí blízko, tak bych si asi musel vyškubat zbytek těch vlasů, co mi na hlavě ještě zbývaj... Zrovna se mi noťas musel sesypat přesně na tuhle soutěž, já byl v neděli bez netu a dorazil jsem domů až pár minut po skončení kola

Jinak tahle soutěž je super, bylo by fajn ji udělat znova, ale dát ty otázky trochu víc záludnější, něco ve stylu té první otázky. Prostě aby člověk musel trochu přemýšlet o odpovědi a aby to víc záleželo na tom, jak to člověku pálí, ne čistě na tom, co si člověk přečte na Wiki

Rozsáhlejší odpovědi, více bodů na kolo, více možností, jak body ztratit...
Např.:
otázka č. 2 - Jak docílit rozšíření města - šlo dát další bod za popis, kde se rozšíření zakoupí (tedy - menu Budovy - Rozšíření)
otázka č. 4 - V jakém případě můžeme poskytnout sousedskou výpomoc - šlo dát další body za to, že hráč má motivovatelnou budovu a že jsem jej v předchozích 23 hodinách nemotivoval. Vždyť přeci bez splnění těchto podmínek pomoc
nemůžeme poskytnout a otázka zněla, v jakém případě ji poskytnout můžeme!
První otázka byla bodovaná dost podrobně, ve všech dalších otázkách (např. právě otázka č. 4) ve výčtu odpovědí některé správné odpovědi chyběly. Možná by stálo za úvahu pro příště takovéhle soutěže buď nebodovat průběžně nebo třeba průběžně bodovat, ale pokud se ve výčtu odpovědí objeví něco, na co jste Vy třeba zapomněli, tak to do výčtu odpovědí přidat a přepočítat hodnocení