• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Discord

Tak ho odinstaluj a máš to.
Já se s botama nebavím a když něco hledám, tak postaru bez botů.
Copilota (AI) nemám nainstalovaného ale použím ho v prohlížeči a až na pár chybiček je užitečný tabulku budov dle efektivity neudělá ale plán např. videí na youtube ano a to je pro mě jako youtubera důležité. Je to dobrý pomocník ale špatný v aktuálních herních datech (nedokáže mi video udělat ale pomoct s osnovou)(neumí všechny informace (hlavně kvůli dezinformacím po internetu) ale když se mi napíše něco tak to ověřím (většinou se ptám na herní dotazy, takže to ověřím snadno)
A navíc určitě ti vyjel přehled od AI, to je jako odpověď AI (nevím zda copilota ale AI je více)

AI není děd Vševěd.
Světové trhy jsou z ní vyloženě vycivené. Od naprosté nedůvěry po bezmezné zbožštění.
Jisté je zatím naprosto jediné - je to nehorázný žrout energie.
Kam to povede, nikdo soudný ani netuší.
Používám ji tak nějak doplňkově. Zásadní koncepty činnosti se mi rodí v hlavě a ne v integrovaných obvodech.

Já mám všude vše, co má něco s AI společného vypnuté.
Nevím, jak to dělají na pozadí, ale mi jako výsledek vyhledávání vyjíždí klasický seznam adres obsahující vyhledávaný text s krátkou ukázkou z dané stránky, tedy stejně jako kdybych to zadal např. před 10 lety.

Tak dneska v HN psali, že AI zdražuje mobily i notebooky, páč žere pro sebe výrobní kapacitu procesorů. To prý poprvé značí, že stroje, užírají z lidských potřeb.
Je to poněkud nadnesené, ale o něčem to přeci jenom svědčí.

ale no tak, na kovadlinu a kladivo, také bylo zapotřebí železo, než se z něj dalo dělat něco pro potřeby lidí ..... je to podobné jak se říká u ohně, dobrý sluha, ale špatný pán ;)
..... co se týká zdražování, tak to je něco jiného, to je jen prachsprostá nenažranost a konzumní společnost

Naposledy upraveno:
No jo, ale kdyby se produkovalo takové množství kovadlin a kladiv, že by zůstaly ležet bez užitku ve skladech, a při tom by nebylo železo na odlévání radlic pro pluhy, aby bylo čím zorat pro příští úrodu, která by měla nasytit i výrobce kovadlin a kladiv, tak to by už asi bylo na pováženou...

společnost ještě nebyla tak nerozumná a konzumní, lidé nevyžadovali každých čtrnáct dní nový model kovadliny a kladiva :rolleyes:

Oznámení z discordu:

Drazí lidé a elfové,
aktuální událost Summitové zkoušky bude prodloužena o 2 dny, takže všichni hráči budou mít o něco více času na splnění úkolů a získání odměn.
S přátelským pozdravem Elvenar tým

No jo, když oni vývojáři zmastili délku události a počet úkolů. Asi je nenapadlo, že by ty dva údaje měly sedět, anebo už tam jsou jedinci, co ani neumí počítat.

Nová Událost 17. března? To si snad dělají srandu? Už 3 dny po skončení probíhající Události?
Asi je na čase zvažovat konec hraní. Hra je hra, ale praktický život má přednost. Časové vytížení na nejvyšší herní úrovni začíná být více jak neúnosné.
Uvidíme.
Co se o tom píše na Discordu?

zdravím, na discordu zatím jen oznámení, jako tady, diskuze k nové události, že je brzo 0, z bety se jen dohadují kdo kolik těch nových fénixů by chtěl ukořistit :), jediné, že ještě nebylo DS a to ani na betě, tak dohady zda DS spustí během události, či až po ní :)
..... jinak, ale událost zase není tak obtěžující, většinu úkolů plním z běžného provozu města a DS už také ne, jako spolek jsme se shodli, že se nemá cenu honit za umístěním a jdeme si jen pro odměny, občas ti co mají hotové všechny kapitoly, když čekají na další, zablbnou i v DS :)

Naposledy upraveno:
Kopíruji sem oznámení z discordu o začátku nové sezony, než to dají i sem

Sezóna vítězství začíná v české jazykové verzi 9. dubna​

Sezóna vítězství se blíží a nabízí vám možnost získat odměny plněním denních a týdenních úkolů po delší dobu!Podobně jako v předchozích sezónách budete mít 75 dní na sbírání sezónních okvětních lístků z denních a týdenních úkolů. S přibývajícími lístky budete postupovat v řadě odměn, na níž budete dosahovat milníků.Novou odměnou je Korunovaný oblouk (3x3), který je zároveň posledním kouskem sady Baldachýn ročních období.
  • Bonusy sady: +150 % produkce a 1x prastará vědomost
  • Vallorianské stráže
  • Kultura a populace
Úkoly Sezóny vítězství můžete plnit každý den, po celou dobu sezóny, během několika událostí!To znamená, že sezóna vám umožňuje získat spoustu odměn pouhým pravidelným hraním Elvenaru. Úkoly vás také mohou povzbudit k prozkoumávání různých oblastí hry.

Zpět