• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Boj a vyjednávání

DeeDee22256

Kolemjdoucí
Zdravím,

Hraju jen chviličku, ale byla jsem zklamaná, že nemůžu reálně vyjednávat nebo reálně bojovat při průzkumu oblastí kolem mě. Nemáte v plánu to někdy změnit?

Děkuji za váš čas!

Krásný den,

Vyrábíme konkrétní věci jako figurky a postele, jídlo, pití, jiné zásoby a výsledkem je všeobecný sklad zásob, univerzální nástroje, dřevo, ocel a mramor. Nepřemýšleli jste nad tím trackovat zásoby jídla a pití, jednotlivých potřeb obyvatelstva, aby byl hráč nucen tvořit všechny typy zásob nehledě na výsledný počet všeobecných surovin? Hra by mi přišla víc strategická a realistická.

Díky a přeji hezký den!

Krásný den,

Vyrábíme konkrétní věci jako figurky a postele, jídlo, pití, jiné zásoby a výsledkem je všeobecný sklad zásob, univerzální nástroje, dřevo, ocel a mramor. Nepřemýšleli jste nad tím trackovat zásoby jídla a pití, jednotlivých potřeb obyvatelstva, aby byl hráč nucen tvořit všechny typy zásob nehledě na výsledný počet všeobecných surovin? Hra by mi přišla víc strategická a realistická.

Díky a přeji hezký den!
Chvilku si počkej a začnou ti postupně přibývat suroviny. Není potřeba rozdělovat existující na více druhů, je jich i tak dost:

Mince a kladiva (nástroje) - to jsou 2.
Standardní suroviny: Dřevo, ocel, mramor, křišťál, svitky, hedvábí, elixír, prach, drahokamy - 9.
Živoucí zboží dalších 9 (vyrábí se ze standardních + semena).
Osvícené zboží dalších 9 (vyrábí se ze standardních + unurium).
Speciální suroviny vyráběné v budovách: Orkové (zbrojnice), Mana (některé kulturní budovy), Semínka (tržiště), Unurium (tržiště), Komunitní práce (Obytné budovy), Konzervy (dílny), Nox (tržiště).
Celkově tedy 36 surovin a to nepočítám ještě každou kapitolu jiné osadnické, což bývá tak 5-10 jednokapitolových surovin s různě komplikovanou výrobou.

Realističnost tady mnohdy pokulhává, ale je to fantasy hra.
Základním strategickým prvkem hry je boj s nedostatkem místa. Takže je potřeba svoje město udržovat v nějakém rozumně optimalizovaném stavu, aby se do něj vešlo vše potřebné na požadavky jednotlivých kapitol a dalších součástí hry (turnaje, věž, události).

Zpět