Termín svatostánek patří k lidem, ovšem čarodějnice je zase pojem patřící k elfům, to je trochu matoucí, ale zase na druhou stranu, možná, že váš záměr, koneckonců kdybychom si nehráli se slovíčkařením, otázky by byly snadné a všichni by dosáhli plného počtu, což nejde, to chápu
Pokud to záměr není a namítnete, že označením čarodějnice myslíte třídu, pak si dovolím namítnout, že zde funguje označení mág.
Tedy podle této úvahy by správná odpověď měla být, že
nebude mít žádné zdraví, protože ve městě se svatostánkem není čarodějnice nýbř kněz, který by měl život 32,64. (Čarodějnice ve městě s Klášterem, jenž plní stejnou funkci jako Svatostánek, by měla život 48,96)
Vzhledem ke zjištění správné odpovědi na předchozí otázku, bych navrhoval upřesnit ve wiki, co znamená
„maximální doba produkce“. Já si to totiž očividně vyložil chybně a bral jsem, že je to myšleno za den, když u ničeho jiného (myslím tím ani u dílen, ani u manufaktur na mramor, ocel apod.) ve wiki nemáte toto označení uvedeno, aby nám řeklo, že nejdéle můžeme vyrábět 1 den v případě dílen, 2 dny v případě manufaktur. Proč to máte tedy napsáno u žuly? Je to matoucí a mě to přivedlo k chybné dedukci, což mě mrzí, jelikož kdybyste tam neměli napsáno vůbec nic, nechyboval bych a získal bych body i za včerejší otázku.... Aby se to nestalo nikomu dalšímu, zvolil bych například označení
„nejdelší možný interval výroby“, jelikož je to přesnější a nelze to nepochopit
Doufám, že nevadí tato má vskuvka, pokud ano, tak se omlouvám.
* * *
Dosaženy 2 body