Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
K bodu 2) Já žádné reklamy v Elvenaru nemám. Na ten nesmysl objevující se ve vesnici prostě neklikám.
Raději bych Elvenar smazal, než shlédl jedinou reklamu.
K bodu1) Další jobovka, co se už nejméně měsíc "ladí" na betě - Akademie kouzel.
18.9. 1. den
19.9. 2. den
20.9. 3. den
...
30.9. 13. den
1.10. 14. den
...
8.10. 21. den - poslední odměna
Takže pokud to bude probíhat jako obvykle a pokud ještě umím počítat, tak konec bude 9.10. dopoledne.
Pokud se vykašleš na úkoly, tak můžeš osadnické budovy zbourat/odteleportovat po dosažení chtěného počtu chat pro danou rasu. A přistavět ty, které ti chybí (žula+měď).
ps: Zkontroluj si potřebné suroviny na vylepšení portálu...
Ono to rozložení se hlavně bude měnit. Jakmile se začnou stavět chatrče, tak s výjimkou trpaslíků* je možné začít teleportovat původní osadníky.
*-Ta žula mě zabije. Mám 12 orčích, vílích a půlčíkovských chatrčí a trpasličích mám 6 a nevím, zda jich stihnu dostavět dalších 6 dříve než dokončím...
Obvykle začíná kapitole kolem poledne nebo odpoledne, takže může začít za pár minut anebo kolem 15h.
Ještě není ve hře rozšíření z provincie, takže předpokládám, že nejprve bude aktualizace a pak teprve kapitola.
Výše máš na konci jednoho z mých příspěvků odkaz k iDavisovi, tam máš i informace o nákladech na portál a výrobny, ze kterých můžeš odvodit i to, jak zhruba dlouho ti zabere kapitola - alespoň ta závěrečná část, kdy už máš pouze výrobny z kap. 23 a z předchozích kapitol pouze portály.
xinn na...
Trpaslíci, Víly, Orkové a Půlčíci.
Možno vidět v různém stavu rozestavění na cz1/2 serverech u hráčů na konci výzkumu a na betě v pokročilejším stadiu (xinn už je skoro na konci, podle stavu jeho vesnice a výzkumného stromu mu zbývá max. 7 výzkumů do konce).
Více informací o kapitole je možné se...
Jedna moje dřevěná manufaktura vyrobí za 3h 25k dřeva.
Mám jich 5, to vyrobí za 3h 125k zboží.
Byla i doba, kdy jsem jich měl 12, to je 300k dřeva / 3h.
Není problém mít na konci výzkumu neustále desítky milionů zboží, stamiliony nejsou zase až tak vzácné.
Miliardy už jsou extrém, ale s velkým...
Mince/Zásoby se tím rozhodně nemyslí, ty jsou omezeny úrovní hlavního sídla, což je pro dokončenou kapitolu 22 240M mincí a 24M zásob.
To bude zboží.
Fyzicky to není nemožné, pokud má někdo dostatečné množství manufaktur a zboží nepoužívá, zboží se nerozpadá.
Ale na body je rozumnější si město...
Artefakt kouzelnických zkoušek se používá na 3 evo budovy z jedné události.
Každému, jako mně, kdo si v té události vybral 2 stejné budovy se ty další 2 objeví v řemeslné výrobě.
Já si je vyrobil, aby mi neblokovaly důležitý slot na bojové posilovací budovy.
Od příští události pro nový typ evo budov, když se vylepší na max. aktivuje se transcendenční efekt, který je dočasný.
Použitím sigilií jej můžeš prodloužit.
Pokud budou všechny transcendenční evo fungovat stejně jako ta první známá, tak to v praxi znamená, že transcendenční evo jsou v praxi...