• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Diskuze Podzimní zvířetník

Třeba dostala mimořádnou sousedskou výpomoc :-)
  2. Diskuze Podzimní zvířetník

Zajímavé, jak si ti dva rozumí a hrají. Prchlíku, teď jsi mu ji zamotal ještě víc.
  3. Dračí opatství dává méně než má

Zdravím, nevíte někdo, proč mi dračí opatství začalo dávat méně many za poskytnutí kouzla, jak má? Doposud bylo vše v pořádku. Jsem v Ambasádách, opatství úroveň 7 a místo 5811 mi to začalo dávat jen 2862. Díky za odpověď.
  4. Spokojenost s eventy a s vývojem hry

Ty už máš dohráno, že mudrlante a nic efektivně stavět nemusels. To přeci není jen o základních surovinách.
  5. Spokojenost s eventy a s vývojem hry

Ten poměr možná prasárna byla, jenže se to narovnalo až tito vykřikující hráči měli dohráno a už to nepotřebovali, abychom si rozumněli. Až tu 15ctou dohraji budu vykřikovat, ať je to jedna ku jedné. Prasárna je to, že se pravidla mění v průběhu hry, vývojáři na to, tak jako na jiné výkřiky...
  6. Spokojenost s eventy a s vývojem hry

Co já považuji za největší prasárnu je změna poměru při směně zboží. Měnit nastavená pravidla není fér, ať to chtěl ten nebo onen. Hraji to dva roky a zrovna jsem byl před poslední kapitolou, kde je pocit ukřivděnosti vůdči rychlejším nebo starším hráčům nejmarkantnější.
  7. Teleport

Jak je to s přesunutím divu, je třeba jej vylepšovat od nuly?
  8. Diskuze Letní mořské panny

sama sobě :) Odstraněna citace. Embla
  9. Diskuze Letní mořské panny

Mají v tom čím dál větší hokej, žádné plánování, ale překvápka, levá ruka neví co dělá pravá, ztrácí to atraktivnost, no hráči zatočíme Vám s hlavou pěkně třikrát dokola :). Odstraněna citace. Embla
  10. Diskuze Letní mořské panny

Tak to už předem nepřipravíme :(. Aspoň budeš zocelený :) Příspěvky sloučeny. Embla
  11. Diskuze Letní mořské panny

Jinak poskládané v jiném pořadí
  12. Diskuze Letní mořské panny

Od II.segmentu úkolů se tabulky s úkoly liší, jsou v jiném pořadí u každého hráče jinak :(.
  13. návod k lesním elfům

je tam jen znázorněná mana
  14. návod k lesním elfům

je někde napsáno či vyobrazeno, kolik šipek, ke kterým setům je třeba, aby dávaly manu?
  15. Lednové soutěžinky

220
  16. Diskuze Kouzlo zimy

Na první pokus, Mistře slova
  17. Diskuze Kouzlo zimy

Děkuji Odstraněna citace. Embla
  18. Diskuze Kouzlo zimy

Produkt základní bonusové manufaktury není nic konkrétního, jestli dřeva, mramoru či oceli. Myslel jsem, že mi odpoví někdo relevantní, třeba ten co už to má za sebou :) Odstraněna citace. Embla
  19. Diskuze Kouzlo zimy

Zdravím, nevíte někdo co je v překladu bod č. 88? Děkuji za odpověď jsem tu nový.