Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Zdravím, nevíte někdo, proč mi dračí opatství začalo dávat méně many za poskytnutí kouzla, jak má? Doposud bylo vše v pořádku. Jsem v Ambasádách, opatství úroveň 7 a místo 5811 mi to začalo dávat jen 2862. Díky za odpověď.
Ten poměr možná prasárna byla, jenže se to narovnalo až tito vykřikující hráči měli dohráno a už to nepotřebovali, abychom si rozumněli. Až tu 15ctou dohraji budu vykřikovat, ať je to jedna ku jedné. Prasárna je to, že se pravidla mění v průběhu hry, vývojáři na to, tak jako na jiné výkřiky...
Co já považuji za největší prasárnu je změna poměru při směně zboží. Měnit nastavená pravidla není fér, ať to chtěl ten nebo onen. Hraji to dva roky a zrovna jsem byl před poslední kapitolou, kde je pocit ukřivděnosti vůdči rychlejším nebo starším hráčům nejmarkantnější.
Mají v tom čím dál větší hokej, žádné plánování, ale překvápka, levá ruka neví co dělá pravá, ztrácí to atraktivnost, no hráči zatočíme Vám s hlavou pěkně třikrát dokola :).
Odstraněna citace. Embla
Produkt základní bonusové manufaktury není nic konkrétního, jestli dřeva, mramoru či oceli. Myslel jsem, že mi odpoví někdo relevantní, třeba ten co už to má za sebou :)
Odstraněna citace. Embla