• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Schoenfeld

kapitola 23 tajemství jednorožce

Rozvržení z německého fan-fóra:
  2. Schoenfeld

O iDavisovi samozřejmě vím, ale také nemůže obsáhnout vše. To by musel stát doslova za zadky vývojářů. Ale přesto za informace od něj velký dík. Je 12. června 8:10 a po kapitole č. 23 ani vidu ani slechu. Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu? Tak by zřejmě pravil klasik. Že by obligátně...
  3. Schoenfeld

Tady se píše o nesouvisejících věcech a pozítří vypukne to pravé šílenství. Má někdo ucelenější informace? Asi se po nich podívám na jiných fórech. Ne ale vokosocio.
  4. Schoenfeld

Takže požadované informace nula. Ještě, že jsou bezpečnější zdroje než Discord, kde je člověk může získat. Zatím to vypadá na dvě herní cesty. Jedna předpokládá vymýcení 2/3 až 3/4 plochy při souběžném budování čtyř požadovaných portálů předchozích kapitol. Druhá je delší, ale má umožňovat...
  5. Schoenfeld

Co posloucháte za hudbu?

Ve středu jdeme na Trubadúra od Verdiho, pustil jsem si ke hře Mahavishnu Orchestra a až zítra budu bourat starou zeď, tak si na plné pecky možná pustím Tři Sestry nebo Garáž. Po případě Plastiky střihnuté vzpomínkami Karla Gotta z archivu ČR. A to myslím naprosto vážně. To všechno kontinuálně...
  6. Schoenfeld

Chyba train - vycvicit / vlak

Dosud neopraveno:
  7. Schoenfeld

Událost

Nemusel jsem otravovat a také jsem si to mohl už zjistit u https://idavis-elvenar.com/fellowship-adventures.html#rewards: Jenže nějak mi nesouhlasí ten artefakt konvergence: x
  8. Schoenfeld

Událost

Kouzlo dávných časů Protože hráčů za poslední léta ubývá, zužuje se i špička hráčů události v podstatě na ty, co si bez investic nesáhnou nejen na zlatou v lize, ale teď už často ani na stříbrnou příčku. V tomto případě, kdo dojel maximálně do bronzové, tak neměl šanci získat šestý artefakt...
  9. Schoenfeld

Elvenarianská kuchařka

Docela by mne zajímalo, proč byl začátek Události přesunut na pátek (21. února). Když jsem začal hrát, tak se začínalo v úterý. Pravda, bylo to trochu náročnější vzhledem k tomu, že začíná i Turnaj, ale rozhodně bylo dost času k tomu, v pohodě hrát náročný začátek. Náročný proto, že se tehdy...
  10. Schoenfeld

Artefakty Kouzelnických zkoušek

Další ne moc chtěný přírůstek do sbírky:
  11. Schoenfeld

Artefakt kouzelnických zkoušek dostaneš aktuálně ve Věži za odkrytí příslušné bedny. @Lovec Krys ti děkuji, že jsi mi vysvětlil, kolik budov z událostí na mne ještě číhá v řemeslnici. Vzhledem k tomu, jak jsem zatím kašlal na jejich získávání, bude mne to stát pěknou porci vzácných řemeslných...
  12. Schoenfeld

Tak jsem nečekal na horu a zkoumal a dumal, až jsem pokustónsky vyzkoumal, jak to vlastně je. Dnes se už podruhé za sebou objevil obdobný objekt v Akádě (v řemeslnici na prvním místě): Otevřel jsem si popis: A já jsem si konečně ráčil všimnout vpravo nahoře jedničky s šipkou značící...
  13. Schoenfeld

No nic, počkám si, až přijde hora k chudáku machometánovi.
  14. Schoenfeld

Může mi tu někdo vysvětlit k čemu je mi 13 artefaktů Kouzelnických zkoušek z Věže? Nějak se toho nemůžu dopátrat.
  15. Schoenfeld

Diskuze Dobrodružství společenství

Embla mapsal dnes 7. ledna v 10.11, že další DS začne 14. ledna 2025, jenže ono začíná už 9. ledna. Chybička se vloudila a spletla asi nejenom mne. No nic, dvoudenku jsem nasadil o tři hodiny později. Botky si kvůli tomu nerozkoušu.
  16. Schoenfeld

Zasmej sa, ohodnoť a pridaj ďalší vtip

To není vtip, ale nepříjemnost.
  17. Schoenfeld

Kolik je vám let?

Není důležité, jak je člověk starý, ale jak a co dělá.
  18. Schoenfeld

můj časopis o hrách innogames

Držím palce.
  19. Schoenfeld

Další hry od InnoGames

Stojí za 2 věci a to nejenom ve srovnání s Elvenarem.
  20. Schoenfeld

Těkavá sigilia

No, tak to asi budu míjet s mírně pozdviženým obočím.