Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Dobrý večer . Jak už jsem možná někde prozradil tak hraji i League of Legends . Discord je tam často využívaným prostředkem pro komunikaci . Doporučil bych aby vybrané části tohoto fóra byly vydány knižně . Elvenar je v českých zemích dost dlouho .
Moje zkušenost z letitého hraní říká že čím je hra zábavnější , tím je lepší . Ano nápadů je hodně , jsem rád že někoho pobavil . To je to co v této hře hledám , kromě zlepšení některých svých kognitivních schopností .
Rád bych měl na mapě města možnost malé osoby , která by se pohybovala prostřednictvím kurzoru . Mohla by sbírat třeba houby v lese , stavět sněhuláka v zimě , utíkat před medvědicí chránící své medvídě .
Co se týče jednotek tak se chystám na výstavbu Kláštera kvůli životům . V určitých střetech se mi velmi vyplatilo mít na vysoké úrovní Jehly , lehcí střelci neskutečně válí . Stará láska k elfím lučištníkům nezklamala .
Přesně tak . Asi je budu syslit do foroty jako teleporty z věžě . Momentálně nemám budovu do které bych je chtěl investovat . Vývoj běží dál , třeba se dočkám toho že budou použitelné i na starší , dnes už pro mne příliš slabé kulturní budovy .