• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. regular96

Turnaj - skore a počet provincií

Pojďte své rady přesunout sem, ať to je pohromadě ;)
  2. regular96

Jak mám porazit...

Když si pročítám forum, tak jsou tu hráči, kteří si neví rady v bojích pro zisk provincií anebo v turnaji. Pojďte si dávat rady, jak nejlépe porazit různé armády, v tomto tematu to budeme mít pěkně pohromadě :)
  3. regular96

Diskuze Halloweenská úkolová linie

Zkus se příště nejprve ptát a teprve pak plivat okolo sebe ;) Toto bývá častý problém, pomalu v každém eventu se někdo takový najde ;)
  4. regular96

dení ukoly

A nějaká omluva herní podpoře, že jsi neschopný psát na správné forum? Ale chápu, kdo by řekl, že jsi u jiné hry, když všude svítí nápisy Elvenar...
  5. regular96

Diskuze Halloweenská úkolová linie

Možná by stálo za to si daný úkol pořádně přečíst ;) Takže úroveň 4 ti nestačí, musíš vylepšit až na úroveň 5 alespoň 4 budovy...a ne obráceně, jak zřejmě děláš... @pusinecka ach, ty se směješ a já pláču! Takhle likvidovat český jazyk...to by se tatínek jistě divil...pláču nad školstvím...
  6. regular96

Diskuze O nejlepšího hádankáře

Jakto, že nejsou jasně daná pravidla? V úvodním příspěvku k této soutěži (stejně jako ke každé jiné) jsou pravidla, kterými se máš řídit... A jsou dost jasně daná... Stejně jako pro hráče, kteří nejsou v pokročilých fázích hry, byl odkaz na wiki, kde vše je. Stačí jen pohledat. Bývají tu...
  7. regular96

Diskuze O nejlepšího hádankáře

děláš, jakoby ti vítězství uteklo kvůli této hádance, ale co jsem se podívala na tvé odpovědi, tak ani náhodou! :D teď jsem se hodně zasmála :D Srovnávat pravidla hry a vyzrazování soukromého hesla svého účtu s pravidly soutěže? To je jako srovnávat lízátko a štěrk :D
  8. regular96

Nataly111

Pojď to zkusit k nám - Friendship ;)
  9. regular96

Diskuze O nejlepšího skládače

Tak to mě pobavilo! Ty seš teda solidně zabšklá za to, že jsi nevyhrála :D Myslím, že už tu bylo krásně vysvětleno, že v případě bodové shody to nejde udělat jinak, než rozhodnout něčím náhodným. Kdyby to bylo podle nejrychlejšího příspěvku, tak bys určitě taky fňukala, že neovlivníš čas, kdy tu...
  10. regular96

Diskuze V Elvenaru se objevila neznámá vejce

jsem s eventem spokojená a okolí města je suprový :) Jen doufám, že se objeví nějaké budovy dodávající lidi, těch je neustále málo :D
  11. regular96

Jméno,město,zvíře,věc,rostlina

Akéla, Akpinar, akita, akumulátor, akát AL
  12. regular96

Ceny provincií

Ale ty ceny jsou usměrněny podle pozice hráče ve strumu výzkumu. Například mě průzkum provincie ve výzkumu orků stojí 2200K = 2 200 000 mincí a ve výzkumu lesních elfů (patrně na ty odkazuješ) mě stojí 3800K = 3 800 000 mincí. Což je tedy obojí značně víc, než tvých 12 000 nemyslíš? ;) Možná...
  13. regular96

HÁDANKY

přesně tak ;) můžeš položit další hádanku :) Nebo kdokoliv
  14. regular96

HÁDANKY

výborně, ale ne ještě úplně správně ;)
  15. regular96

HÁDANKY

to je špatná odpověď ;) je jich tam více
  16. regular96

Diskuze Plánované změny pro turnaje

Ale to by se zase zvedla vlna nevole, že vývojáři nás tlačí pouze do bojů a toto není bojová hra a chceme jenom klikat na výroby! Takže asi to opravdu neprojde :D Je pravda, že ty drobnosti jsou nepříjemné, ale popravdě já si jich většinou nevšimnu, pokud mě někdo neupozorní :D
  17. regular96

HÁDANKY

Tak Lukula nic nezveřejnil, tak si dovolím já :) Kolik zvířátek je na obrázku?
  18. regular96

Elfové versus lidé

7
  19. regular96

Uživatelské rozhraní Záložky v Upozorněních [předáno]

Na každé stránce je místo pro 6 zpráv krát 9 stran, to máš 54 upozornění na jednu záložku :) To pomalu tolik lidí nedá motivaci :D Ale počet stran je druhá věc, jak píšeš, pouhý rozmar ;) Jsem ráda, že vím, kdo mi vzal nabídku a na co, ale jak to mám dohromady s motivacema, tak jsem ztracená...
  20. regular96

Uživatelské rozhraní Záložky v Upozorněních [předáno]

Tak kdyby každá záložka měla 9 stran, tak bys o nic nepřišel a byly by tam všechny informace ;)