• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. voyager-1

soutěž na discordu

zkus v kanálech nastavit češtinu.
  2. voyager-1

Uživatelské jméno.

Snadněji si můžeš nechat změnit pohlaví než už. jméno v Elvenaru :) U Divokých kmenů to myslím šlo.
  3. voyager-1

Diskuze Kapitola č. 21 - Vallorianská legenda

jj, není problém okouzlit manufakturu nebo kulturku na rok, ale je to na škodu, pokud je kouzel dost?
  4. voyager-1

tak ono to okouzlení není tak bezhlavý. Budeš mít několik dní nebo týdnů zvýšenou produkci dílen nebo manufaktur nebo vyšší kulturu. Záleží jestli máš kouzel přebytek. Ale je fakt, že do půlky října není zas tak daleko.
  5. voyager-1

Discord

Já se z Chrome přihlašuji bez problémů. Problém také může být mezi klávesnicí a židlí.
  6. voyager-1

fialových kouzel mi po skončení kapitoly zůstalo přes 4k a k tomu tisíce dalších. Vývojáři by měli přitvrdit. :)
  7. voyager-1

Discord

stejně se tam všichni sejdeme i když teď brbláme. Je to prostě vývoj, ať už k lepšímu či k horšímu, kterému neuniknem.
  8. voyager-1

Ohnivý Fenix

taky tam mohli napsat "účinek kouzla"
  9. voyager-1

Discord

byl jsem se tam podívat, taky se mi to nelíbí.
  10. voyager-1

Diskuze Podzimní zvířetník 2023

on to hlavně není medvěd :)
  11. voyager-1

Diskuze Síla hudby

myslím, že po 4 byl takový standard.
  12. voyager-1

taky mám pocit, že mám v dílnách a hordách vše vyrobeno, ještě mě čeká vyrobit pár neomalených obětí a ještě jsem neměl úkol na 9 dílen a hord a přes 1000 VB do výzkumu mi chybí. A za mince ani zboží už je kupovat nechci.
  13. voyager-1

taky mám 9:13 a že vývojáři přihlížejí k výrobě kořisti je logický.
  14. voyager-1

Diskuze Změny v řemeslné výrobě s verzí 1.181

no, ty jednopolíčkové pole půjdou na dráčku :) Ještě je mám ve skladu z Eventů, jediný který má podle mě význam je rozšíření výcvikového pole pro hráče který ho moc velký nemají. I mě se v malým městě hodí. Ale každý to vidí jinak.
  15. voyager-1

Ten kulturní bonus zvedá jen kom. práci, ale ne výrobu osadníků, ne? Jsem ho o dost zvedl a výroba je stále stejná.
  16. voyager-1

koukám na navýšení portálu v malým městě na A., je to nějaký divný
  17. voyager-1

21. kapitola - Uskladňovacé Vír

tak po aktualizaci vír funguje.
  18. voyager-1

ahoj, jsem možná za tu dlouhou pauzu něco zapomněl ale proč nevidím u Vall. dračí věže bonus za uskladňovací vír? čmelák se tam zobrazuje. Podle wiki má portál na lvl 1 kapacitu 40.000 a mě to ukazuje 40.000 přesto že mám vír na lvl.29
  19. voyager-1

jj, už se orientuju
  20. voyager-1

val. dračí věž mám vyzkoumanou, ale jak tedy získat prosperitu abych ji mohl postavit, navyšováním obytek ? edit: aha, zvednout sídlo