Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
tak ono to okouzlení není tak bezhlavý. Budeš mít několik dní nebo týdnů zvýšenou produkci dílen nebo manufaktur nebo vyšší kulturu. Záleží jestli máš kouzel přebytek. Ale je fakt, že do půlky října není zas tak daleko.
taky mám pocit, že mám v dílnách a hordách vše vyrobeno, ještě mě čeká vyrobit pár neomalených obětí a ještě jsem neměl úkol na 9 dílen a hord a přes 1000 VB do výzkumu mi chybí. A za mince ani zboží už je kupovat nechci.
no, ty jednopolíčkové pole půjdou na dráčku :) Ještě je mám ve skladu z Eventů, jediný který má podle mě význam je rozšíření výcvikového pole pro hráče který ho moc velký nemají. I mě se v malým městě hodí. Ale každý to vidí jinak.
ahoj, jsem možná za tu dlouhou pauzu něco zapomněl ale proč nevidím u Vall. dračí věže bonus za uskladňovací vír? čmelák se tam zobrazuje. Podle wiki má portál na lvl 1 kapacitu 40.000 a mě to ukazuje 40.000 přesto že mám vír na lvl.29